Published On: Pet, svi 6th, 2022

PRIJELOMNA VIJEST: Antonija Čerkez odustala od Zvezda Granda

Širokobriježanka Antonija Čerkez (26) odustala je od natjecanja u glazbeno zabavnom showu Zvezde Granda.

Antonija je ovu vijest objavila na svom Instagram profilu u obliku videozapisa u kojemu je navela:

Ova odluka mi je preteško pala… Hvala vam ljudi moji.

Osim toga u videozapisu koji je popraćen pjesmom Magazina – Ti si želja mog života, vrti se crno bijela snimka Antonijinog nastupa na Zvezdama Granda i prigodan tekst.

Ovim putem obavještavam sve svoje prijatelje i vjerne pratitelje da odustajem od daljnjeg natjecanja u showu Zvezde Granda. Želim se zahvaliti svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovome putu. Svim prijateljima koje sam stekla kroz natjecanje. 

Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me učio i bodrio, kao i, sada velikom prijatelju Vladanu koji je u svakom trenu bio tu kao pomoć i podrška. Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpjeli moje strahove, ludosti i nervoze, svo ovo vrijeme…

Na posljetku hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da će te mi i dalje biti tu. 

Voli vas vaša Antonija sa Širokog Briga. 

Antonija Čerkez u ovom showu ostvarila je izvrstan uspjeh. Svaki put kad bi se pojavila na pozornici svojim glasom, ali i stasom, oduševila bi žiri. 

Samo je u posljednjoj emisiji prolaz dalje zaradila kroz tzv. ‘baraž’, a sve emisije prije toga dobila je odmah svih šest glasova za direktan prolazak u naredni krug natjecanja. 

 

guest
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Blanka
Blanka
10 mjeseci prije

Hrvatica i Cerkez 🙂 Samo u eranistanu 🙂