Published On: Sri, srp 7th, 2021

Prijatelju zabio nož u srce jer mu je opalio šamar, osuđen na manje od 3 godine zatvora

Općinski sud u Živinicama izrekao je kaznu Senadu Beganoviću (25) koji se optužnicom tuzlanskog tužiteljstva teretio za brutalno ubistvo svog prijatelja Ramiza Alimanovića (36), saznaje portal “Avaza”.

Naime, u ovom predmetu došlo je do prekvalifikacije kaznenog djela nakon što je obavljeno psihjatrijsko vještačenje optuženog, potvrdio je njegov odvjetnik Bakir Hećimović. Nakon što je dostavljen nalaz vještaka Beganović se umjesto za ubojsto teretio za ubojstvo na mah, za što je zaprijećena kazna znatno blaža.

– On je osuđen na dvije godine i sedam mjeseci zatvora, a ujedno mu je ukinuta i mjera pritvora do poziva na odsluženje zatvorske kazne – kazao je Hećimović.

Prema navodima optužnice zločin se dogodio 4. studenog prošle godine oko 14.15 sati u Živinicama u naselju Ciljuge u ulici Stara pruga na lokalnom putu ispred šupe čiji je vlasnik Sabrija Alimanović.

Ranije je ubijeni Ramiz koji je bio pijan razbio prozore na Sabrijinoj kući, piše u optužnici. Nakon toga je došlo do svađe i naguravanja s Nurifom Alimanovićem. Beganović koji je, također, bio pijan trčeći se zaletio prema Ramizu i iz sve snage mu zabio preklopni nož u srce.

Prema navodima iz obdukcije Alimanović je preminuo od strašne ubodne rane koja je izazvala veliko unutarnje krvarenje.

Inače, kao motiv za ubojstvo Beganović je naveo da ga je ubijeni prije zločina dva puta ošamario./HMS/

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x