PRIJATELJI ARSENU ŠALJU PODRŠKU ZA OZDRAVLJENJE: Šerbedžija ” On je neuništiv jer je božanskog porijekla”

Tereza Kesovija, koja se vidjela s Dedićem prekjučer na njegov 77. rođendan, kaže da je dobro što je otišao u bolnicu na vrijeme

Prijatelji i kolege, ali i brojni poštovatelji jednog od naših najvećih umjetnika, sa zebnjom su primili vijest da se Arsenu Dediću u srijedu jako pogoršalo zdravstveno stanje.
Kantautoru je, naime, pozlilo jučer prijepodne pa je hitno prebačen na liječenje u KBC Zagreb. Smješten je na odjelu intenzivne njege, a liječnici sumnjaju na sepsu.
Omiljeni Šibenčanin je prije dva tjedna operirao kuk i oporavljao se kod kuće.rsen
Tereza Kesovija, koja je u posjeti obitelji Dedić bila baš prekjučer na Arsenov 77. rođendan, kaže da je bitno da je na vrijeme otišao u bolnicu i nada se da će sve biti dobro.
– Treba mu sva ljubav i podrška, svi smo uz njega. Ako on to nije zaslužio, nitko nije. On je veliko sunce, veliki umjetnik i veliki čovjek, rekla nam je Tereza i dodala da su Gabi i Arsen u njoj uvijek imali odanog prijatelja i tako će biti zauvijek.
Radu Šerbedžiju, koji je pjevao s Dedićem na njegovom posljednjem izvrsnom nastupu u travnju u Lisinskom, šokiralo je kad je čuo da je njegov prijatelj loše.
– Neuništiv je jer je božanskog porijekla. Njemu nitko ne može ništa. Naravno da ga volim, jedva nam je prošaptao Šerbedžija.
Zoran Predin kaže da jedva čeka vijesti da je Arsenu bolje.
– Mislim na njega i držim palčeve da što prije ozdravi, rekao nam je slovenski kantautor.