Published On: Pon, velj 28th, 2022

Pridruži se vodećoj američkoj telekomunikacijskoj kompaniji AT&T !

Prilika za rad i život u Češkoj ti zvuče primamljivo? Prijavi se, a mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim!

Popcorn Recruiters je specijalizirana agencija za regrutaciju u IT i Outsourcing industriji, koja uspješno već 3 godine pomaže stručnim, ambicioznim ljudima da pronađu svog idealnog poslodavca kao i kompanijama da pronađu talente širom Europe.

Njihov dugogodišnji partner je AT&T, vodeća američka telekomunikacijska kompanija. AT&T ima sjedište i u Brnu, Češka Republika, te više od 900 uposlenika među kojima je preko 100 Bosanaca i Hercegovaca koji su svoju karijeru počeli ili gradili u ovoj kompaniji.
Popcorn Recruiters trenutno zapošljava 50 kandidata iz BiH i Srbije koji će raditi u servisnom centru u Brnu gdje je jedini preduvjet za posao dobro poznavanje engleskog jezika i želja za relokaciju u EU.

Prethodno radno iskustvo u servisnim centrima je dodatna prednost te prilika za bolje platne razrede.

Bitno je naglasiti da kandidati sa EU pasošem imaju mogućnost da putuju u znatno kraćem roku (maksimalno 30 dana) dok kandidati bez EU pasoša moraju da apliciraju za vizni proces koji može da traje do 90 dana od trenutka aplikacije.
Kako AT&T i Popcorn Recruiters osiguravaju svu nužnu podršku u procesu selekcije, viznog procesa, te koordinacije pri pronalaska smještaja i prijevoza isti je znatno olakšan i ubrzan za sve kandidate.

Ne propusti priliku da se preseliš u Brno i postaneš dio AT&T tima, vodeće američke telekomunikacijske kompanije!

Prijavi se za poziciju Technical Care Representative, a Popcorn Recruiters će ti pomoći sa svim ostalim koracima u procesu.

O kompaniji
AT&T je američka telekomunikacijska kompanija sa sjedištem u New Yorku, te sa uredima širom svijeta. Djelatnost ove kompanije se kreće od pružanja usluga u telefonskom prometu, izradbe telefonskih uređaja i druge telekomunikacijske opreme do izrade elektroničkih računala, informacijsko-procesnih sistema, opreme za urede i proizvodnje optičkih kablova.
AT&T trenutno broji preko 230,000 uposlenika dok u Brnu broji preko 900 zaposlenih od kojih mnogi dolaze sa teritorija Balkana.

O poziciji
Kao Technical Care Representative, tvoja uloga će biti pružanje podrške korisnika koji su pretplaćeni na neku od usluga AT&T kompanije, poput internet pretplate ili pretplate za digitalne kućne telefone.
Bez obzira na to da li imaš prethodno radno iskustvo ili ne, AT&T će ti pružiti potrebnu obuku i dati priliku za napredak.

Pored toga, AT&T svim svojim uposlenicima nudi i:
• Redovne bonuse za dobro obavljen posao,
• 25 dana godišnjeg odmora i mogućnost rada od kuće,
• Privatno zdravstveno osiguranje,
• Penzione doprinose i životno osiguranje,
• Napredne kurseve za karijerni razvoj uposlenika ,
• Sodexo Cafeteria propusnice + FlexiPass (bon za sportske i kulturne aktivnosti, putovanja, obrazovanje, itd.).

Zvuči zanimljivo? U nastavku saznaj kako se prijaviti za ovu poziciju!

Kako ti Popcorn Recruiters mogu pomoći?
Prilika za rad i život u Brnu ti zvuče primamljivo? Prijavi se, a mi ćemo ti pomoći sa svim ostalim!

Cijeli proces će da izgleda ovako:
• Ispuni formu na ovoj stranici i prijavi se za posao. Zatim, jedan od naših regrutera će te nazvati i porazgovarati s tobom o ovoj poziciji.
• Nakon toga, naši regruteri će ti pomoći da se spremiš za zadatak i intervjue sa predstavnicima AT&T kompanije.
• Ukoliko prethodni korak prođe uspješno i dobiješ ponudu za posao, Popcorn Recruiters tim će da ti asistira sa relokacijom. Pomoći ćemo ti sa procesom dobijanja vize. Ukoliko imaš EU pasoš, viza nije potrebna.
• Nakon toga, pomoći ćemo ti pronađeš transport i smještaj u Brnu, i spojiš se sa našim kandidatima koji su također otišli u Češku da rade u AT&T kompaniji.
Ne propusti priliku da počneš raditi u vodećoj telekomunikacijskoj kompaniji i započneš život u Češkoj!

Prijavi se sada!

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare