Published On: Pet, pro 3rd, 2021

Priča o “ženi u crnom” koja kamenuje konvoj bošnjačkih izbjeglica: Armija BIH joj je masakrirala 12 godišnjeg sina. “Vratio se u selo po psa”…

“Potresan video”, stoji u opisnu videosnimka koji se posljednih dana širi društvenim mrežama, a na kojem se vidi žena u crnom koja gađa konvoj UNHCR-a koji bošnjačke civile, uglavnom žene i djecu, prevozi prema Tuzli.

No, tko je ta “luda” žena sa potresnog snimka?

Zvala se Desa Stojanović. Umrla je 2006.godine. Njenog dvanaestogodišnjeg sina u lipnju 1992. godine masakrirali su a potom i ubili  pripadnici “osloboditeljske  i antifašističke” Armije RBiH.

Za taj je zločin, pred Sudom BiH, na trinaest godina robije pravosnažno osuđena Elfeta Veselji.

“Kriva je”, piše u presudu Suda BiH iz maja 2019. godine, “što je za vrijeme oružanog sukoba između Vojske Republike Srpske sa jedne strane i Armije BiH sa druge strane, kao pripadnik Diverzantskog voda Komande združenih jedinica, neutvrđenog datuma u drugoj polovini mjeseca lipnja ili prvoj polovini mjeseca kolovoza 1992.godine, na području Kamenice, općina Zvornik, ubila dvanaestogodišnjeg dječaka srpske nacionalnosti Slobodana Stojanovića, tako što je u njegovu glavu ispalila projektil iz neposredne blizine, što je sve za posljedicu imalo smrt dječaka Slobodana Stojanovića”.

O kakvom se svirepom zločinu radilo, dokazuju navodi iz izmijenjene optužnice Tužiteljstva BiH.

“Optužena Elfet Veselji optužena je, kao pripadnica Diverzantskog voda, za ubojstvo dječaka i to na način da je u trenutku dok se nalazio na biciklu prišla iza njegovih leđa, a zatim uhvatila ga za kosu, stegla rukama, da bi potom djelovala sječivom po njegovom tijelu, nakon čega je u njegovu glavu ispalila projektil iz neposredne blizine što je sve za posljedicu imalo smrt dječaka Slobodana Stojanovića”, navedeno je u obrazloženju prvostupanjske presude Suda BiH koju je, kasnije, potvrilo i Apelaciono vijeće Suda BiH.

Elfeta Veselji

Nakon ekshumacije ubijenog dječaka, vještak Zoran Stanković je izvršio obdukciju. U kolovozu 2017. godine u procesu protiv Elfete Veseli svjedočio je na pred Sudom BiH gdje je iznio detalje o povredama koje je uočio i koje dokazuju da je dvanaestogodišnji sin Dese Stojanović rezan oštrim predmetima prije i poslije likvidacije.

O Desi Stojanović i slučaju ubojstva njegon sina snimljen je dokumentarni film i jedna od sekvenci je snimljena kada ona, očajna zbog gubitka djeteta, kamenuje konvoj sa bošnjačkim civilima koji su protjerani iz svojih domova u Podrinju.

Dječak se vratio u selo po psa

Zašto žena u crnom tako bijesno psuje na svoje dojučerašnje sumještane, otkriva priča sa suđenja monstruoznoj Elfeti Veseli koja je Desi Stojanović svirepo oduzela 12-godišnjeg sina Slobodana.

Elfeta Veseli rođena je 1960. godine u Uroševcu na Kosovu, a sa obitelji se preselila u Bosnu i Hercegovinu, (Donju Kamenicu), u kojoj se tijekom rata crnim slovima upisala u povijest.

Ova je žena 2017. godine osuđena najprije na deset godina zatvora, a potom joj je 2019. godine kazna povećana na 13 godina i to za ubojstvo dvanaestogodišnjeg dječaka Slobodana Stojanovića kojeg je lišila života na posebno okrutan način. Dječak se, naime, biciklom vratio u selo koje je njegova obitelj napustila, i to kako bi pronašao svog psa Lesija kojeg su ostavili u bijegu. Nažalost, naišao je na Elfetu koja mu je nožem prerezala vrat i pritom mu gotovo odsjekla glavu, a potom ga propucala. Prethodno ga je natjerala da si iskopa grob…

Foto: Screenshot/YT

Izmasakrirala ga “Allahova ratnica”

Tijekom rata u BiH, prema podacima Centra za istraživanje ratnih zločina, pridružila se jedinicama Nasera Orića pri čemu je sudjelovala u diverzantskim akcijama muslimanskih snaga na području Podrinja, te je prema nekim navodima, postala vjerni “alahov ratnik”.

Zaštićeni svjedok Tužiteljstva BiH “S-1” rekao je da je vidio stravičnu scenu kada je Elfeta Veseli nožem presjekla vrat Slobodanu Stojanoviću, no nije potvrdio da je ispalila jedan ili dva hica iz pištolja koji mu je prislonila na glavu.

“Sa udaljenosti od nekih osam metara, vidio sam kako Elfeta drži dijete za glavu, uzima nož i govori: ‘Ako sam ja balinkura, on je četnik’, nakon čega mu povlači nož ispod brade. Ispod vrata je tekla krv, a ja sam okrenuo glavu i čuo krkljanje. Ona ga je odgurnula, a kada je pao još je davao znake života. Neko je tada rekao da je ‘gotov’”, ispričao je svjedok tijekom suđenja.

Bolno otkriće

Desa Stojanović je nakon ovoga punih devet mjeseci tragala za svojim sinom koji je identificiran je u srpnju 1993. godine, nakon što su mu posmrtni ostaci iskopani u masovnoj grobnici kod Novog Sela. Unakaženo tijelo bilo je bez odjeće, odsječenih prstiju, polomljenih ekstremiteta i nasilno izvađenih prednjih zubi. Bilo je umotano u plavi radnički mantil s natpisom “Primorje”. Nažalost, Desa nije dočekala presudu krvnici koja je ubila Slobodana. Preminula je 2006. gosine, a presudu nije doživio ni njezin suprug.

guest
133 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
TREF
TREF
1 mjesec prije

PA POSKOČE LIJEPO JE ŠTO STE SE SJETILI I NA VIDJELO IZNIJELI OVAKO STRAŠAN ZLOČIN KOJI SAMO MONSTRUM MOŽE URADITI.
POSKOČE PONEKAD SE SJETITE I BOŠNJAČKE DJECE KOJA SU UBIJANA U MAJĆINOM STOMAKU I BACANA U MASOVNE GROBNICE I MNOGE DRUGE DJECE KOJA NI ZA ŠTA NISU KRIVA.SAMO PIŠETE SELEKTIVNO I UGLAVNOM PROTIV SVEGA BOŠNJAČKOG.SAMO NAPRIJED I KO ZNA DOKLE.

Juso
Juso
Odgovori   TREF
1 mjesec prije

Pa šta očekujes od cetnickhog portala drugo.

Last edited 1 mjesec prije by Juso
Luigi
Luigi
Odgovori   Juso
1 mjesec prije

A šta radite ovdje. Marš na Klix!

većina
većina
Odgovori   Luigi
1 mjesec prije

čeparimo radoznale

BEZIMENI
BEZIMENI
Odgovori   TREF
1 mjesec prije

Ruzno je sto kompliciras , ruzno je sto ovo nesretno dijete uvezujes sa sa istim takvim negativnim paralelama , i ruzno je sto pises velikim slovima . Svaki zlocin je slucaj za sebe i ocito … tvoj moral vrlo , vrlo je diskutabilan i po bozijim zakonima , ali i po moralu pravne logike koja ove tuge , htjela ili ne , mora pravni sistem u BIH daleko brze i intezivnije da rjesava .

Mujaga
Mujaga
Odgovori   BEZIMENI
1 mjesec prije

USarajevu je u periodu 92-95 ubijeno 1100 djece i ukupno 14000 ljudi.
Samo u Sa.
U ostalim krajevima jos vise.
25.05.95 u Tuzli je od jedne granate poginulo 72 uglavnom mlado bice

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

Ali,sigurno ne na ovako okrutan način.

većina
većina
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

“obilježena 29 godišnjica “žive lomače”, gdje su pripadnici vojske i policije Republike Srpske zatočili, a potom zapalili više od 70 bošnjačkih žena i djece”

????

Last edited 1 mjesec prije by većina
Luigi
Luigi
Odgovori   većina
1 mjesec prije

Hajd još malo tvojih lažži…

Luigi
Luigi
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

U hebo te od jedne granate 72 ljudi? Jel ti to tserić pričao?

Bubi
Bubi
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

A da nepričamo o Ahmićima.

Bosona
Bosona
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

U Višegradu ljudi zivi spaljivani, nema mjesta u BiH gdje gdje nije pocinjen zlocin nad Bosnjacima, ova klegofasticka stoka bi isto ponovila kada bi im se ukazala prilika.

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Odgovori   TREF
1 mjesec prije

Dobro ajd nam daj podatke o tim zločinima ali samo istinu jer ja vama ñišta više ne vjerujem markale ubili svojom granatom,ima dokaz od vaših muslimana,srebrenica velika laz mitomanija ubijeni se dovlačili iz svih krajeva bih i umrli prije rata a pokapani kao zločini srba,pa zar nije pad srebrenice sam alija odobrio postoje audio snimci razgovora pa da vam čovjek vjeruje NIKAD SAMO LAŽI a vasi zločini postoje i prizna ih alispahić,pa ste ga htjeli sudit,koji ste vi pokvareni luđaci,znamo mi s kakvom stokom imamo posla..

Mujaga
Mujaga
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

Mi jedini imali embargo, najvise poginuli , ratovali i sa Fikretovom vojskom i na kraju sami sebe granbatirali i ubijali.
I ti stvarno u to vjerujes!!??

djuro
djuro
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

Vi ste čekali da se Hrvati i Srbi iscrpe u međusobnom ratu pa da, direktno, uđete u finale, zakompliciralo se, hebi ga

većina
većina
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

pa vjeruju jbt shvati tako su drilovani,i drilaju maxume opet isto sto je najgore

Luigi
Luigi
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

Neke stvari su fakat. Npr markale, kapija…

Šime
Šime
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

Markale ne postoje. To je muslimanski proizvod.

većina
većina
Odgovori   Šime
1 mjesec prije

isto kao sto i ti ne postojis,ti si nusproizvod

Luigi
Luigi
Odgovori   Šime
1 mjesec prije

👍👍

Bosona
Bosona
Odgovori   Šime
1 mjesec prije

Vjerovatno su i Ahmici muslimanski proizvod.

TREF
TREF
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

Da i Alija je streljao one srebrenčanine u odjelima škorpiona,pobio djecu u prijedoru,zapalio ljude u kući u Višegradu i sve su osuđeni zločinci muslimani.Da ne nabrajam dalje jer cijela zločinaćka RS je grobnica muslimana.

Luigi
Luigi
Odgovori   TREF
1 mjesec prije

Tref promijeni nick u pik.

Luigi
Luigi
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

Ma nego šta. Daj info. Nema. Samo laže.

Luigi
Luigi
Odgovori   TREF
1 mjesec prije

Haj nam još malo o lažima i bajkama što ti tvoj hoxa petkom puni glavu.

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Sacuvaj Bože monstruma. Ne može se ta strahota ni zamisliti..

Human Meteor
Human Meteor
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

može se ne samo zamisliti nego su ushrashe to radile na masovnoj skali diljem lijepe njihove, od srpske dece su pravili ponjave i kape..

Kiklop
Kiklop
1 mjesec prije

Ovo je stravicno , ali ima slucajeva da se prilikom razmjene , tijela nisu mogla poznati koliko su bila izmasakrirana.Obitelj ih je poznavala po odjeci…
To sve radila je tzv.Abih.

Juka
Juka
Odgovori   Kiklop
1 mjesec prije

To su radili pojedinci u Armiji BiH,kao to da do sada nije pronađena ni jedna masovna grobnica Srba ili Hrvata?85,% žrtava zvanicno je Bošnjačke zrtava.

Kiklop
Kiklop
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

Koja ti je logika.Upisi vecernju.Svi Hrvati i Srbi su zlocinci, a kod vas bosnjaka samo pojedinci.U vitezu ubijena fjeca na igralistu.Kriv je onaj sto je pucao iz MB , a onaj tko je naredio da se puca nije bio tu , bio na kahvi..Uzmi digitron i saberi se malo…

Hvo..zauvjek.
Hvo..zauvjek.
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

26 bugojno,37 izmasakrirani i strijaljani HRVAT SELA MALJINE hoćeš još general Šantić vi sve ljepota i krasota gdje su skriveni ćutite nemoj moralizovati i držati pouku osobito vi muhamedovci..

GoX BiH
GoX BiH
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

U Bugojnu ste ubili duplo više u Vrbanji i to sve mahom civile,ti 26 su bili pripadnici neprijateljskog tako zvanom Hvo znači vojska.General Santic je pobjegao sa ljubavnicom u Južnu Afriku i dan danas se tamo nalazi.

TREF
TREF
Odgovori   Hvo..zauvjek.
1 mjesec prije

Sve vi katolčići lažete i manipulirate za rad izbornog zakona i kanala na katoličkom jeziku.

Last edited 1 mjesec prije by TREF
djuro
djuro
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

Ko će drugi već pojedinci, niste imali organiziranu vojsku već slapu, tukli se međusobno, sada držite moralne prodike

Luigi
Luigi
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

Da da pojedinci vaši. A tamo svi hrvati i svi srbi zločinci…

većina
većina
Odgovori   Luigi
1 mjesec prije

tačno…..i cijeli svijet to vidi i zna zato se svakom gadite

Anonimac
Anonimac
Odgovori   većina
1 mjesec prije

Koji si ti gad o čovjeka. I još misliš da se nekome takav idyot kakav si ovdje-dopadaš ili sviđaš?

Juka
Juka
1 mjesec prije

Samo u Sarajevo ubijeno preko 1100 djece,u Prijedoru 120,u Ahmicima i bebe u kolijevkama ubijane.Ovo je naravno isto monstruozan zločin pojedinaca.Ubijana Bosnjacka djeca su ubijena planski i sistematski.Zato imamo presude genocida i UZP.

Last edited 1 mjesec prije by Juka
Luigi
Luigi
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

Čije djece? Srpske?

Srbče
Srbče
Odgovori   Juka
1 mjesec prije

Lažeš pseto.

El mudzos
El mudzos
1 mjesec prije

Mali je poslan da spijunira položaje 28 divizije Armije BiH I bio je naoružan morali su da ga riješe.

Juso
Juso
Odgovori   El mudzos
1 mjesec prije

Pružao je žestok otpor pri tome ranivsi dva borca,jedva su ga dečki savladali.

Human Meteor
Human Meteor
Odgovori   El mudzos
1 mjesec prije

naravno da je poslan, glumio Mirka i Slavku.. drago mi je sto danas postoji jedan chetnik manje..

Kiklop
Kiklop
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

Ti prije podne mrzis samog sebe, a poslije podne cijeli svijet..

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

Srami se od Boga.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

zato su se Ce tnici rjesli vasih GO vana u Sre brenici

Bosona
Bosona
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

Posjeti psihijstra….

Bihać6
Bihać6
Odgovori   El mudzos
1 mjesec prije

Od kud ova informacija?

EugenSavojski
EugenSavojski
Odgovori   El mudzos
1 mjesec prije

Kako ćemo vam se krvi napiti,Srebrenica je mala maca što će se vama desiti!

El mudzos
El mudzos
Odgovori   EugenSavojski
1 mjesec prije

Hajde junace preko tastature daj tel broj da te zovnem pa.mi sve to reci.

Zoran
Zoran
Odgovori   El mudzos
1 mjesec prije

Puno kenjas sokole.

Human Meteor
Human Meteor
1 mjesec prije

nije ovo ništa, rvati su imali cijeli logor za klanje srpske djece, a danas su u EU i saveznici cheda

EugenSavojski
EugenSavojski
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

Nismo vam još čergari naplatili”danak u krvi”…zaboravit nećemo niti ćemo vam oprostiti!

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

I,di to bijaše?

Srbče
Srbče
Odgovori   Human Meteor
1 mjesec prije

LAžeš pseto bliskoistočno.

Bihać6
Bihać6
1 mjesec prije

Nigdje nikad nismo digli transparent albanke Elftete Vesilji! Mi se zločina odričemo. Ali vidjeli smo slike i murale i Mladića i Praljka. Budite ljudi pa priznajte.

Stipe
Stipe
Odgovori   Bihać6
1 mjesec prije

Nema ništa poganije i pokvarenije od vas muslimana. Pa licemjeru jedan pokvareni i bezobrazni, ako pronađeš ijednu žrtvu koju je Praljak osobno ubio ili zapovjedio da se ubije, ja se istog trena odričem Praljka jer bi ga u tom slučaju stvarno smatrao zločincem. Ovako je on za mene heroj a ne zločinac.

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Bihać6
1 mjesec prije

General Praljak svojom rukom nije ubio čovjeka,a sumnjam da je i zapovjedio.

Luigi
Luigi
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Praljak je bio dobar čovjek.

Mujaga
Mujaga
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Pa nije ni Hitler svojom rukom odvrtao ventil od plina u Ausvicu!!! Kakav ti je to tako glup zakljucak

more1965
more1965
Odgovori   Bihać6
1 mjesec prije

Gdje ste Cacinu lesinu zakopali ????
Smece jedno
Pored Alije !!!!!!

Stipe
Stipe
1 mjesec prije

Nemojte se čuditi što je ova žena monstrum dobila relativno malu kaznu za ovaj gnjusni zločin. Naime, pripadnicima tzv. Ar BiH sudovi u BiH za počinjene zločine sude po blažem zakonu koji datira iz vremena SFRJ, dok se pripadnicima HVO i VRS sudi po novom, puno strožem zakonu BiH. Ovakva odluka je nametnuta od strane MZ u BiH.

Luigi
Luigi
Odgovori   Stipe
1 mjesec prije

👍👍👍

Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

ovim textom pokusavare sakriti najnovije vijesti o srpskim zločinim i ubistvim a 22 osobe mešu njime 7 djece https://www.klix.ba/vijesti/bih/uhapseni-u-bijeljini-sumnjice-se-za-ubistvo-22-osobe-1992-a-medju-njima-i-sedmero-djece/211203036

Srki
Srki
Odgovori   Anonimac
1 mjesec prije

Mamu li im je…vlaško svetosavsko genocidnu.Kad dodje vakat naplatiti ćemo sve i jednu našu žrtvu.

Zoran
Zoran
Odgovori   Srki
1 mjesec prije

Pocni sa blow job prvo.

EUgenHB
EUgenHB
1 mjesec prije

Zato je Srebrenica opravdana i čuj dahija i suda 13godina malo vam je Srebrenica koliko ste zaslužili zvijeri islamističke! Nedati im mira dok ih se ne pohvata kopiilad..baliyska! Nećemo vam dati mira okupatori turski dok vas ne raskrčimo jer se u našoj kršćanskoj Bosni nećete ugrijati niti smiriti dok vam se ne osvetimo a oprostit vam nećemo nikada jer sotoni se NE oprašta!

DINO
DINO
Odgovori   EUgenHB
1 mjesec prije

Ma koga ćeš ti raskrciti bijedo jedna nema vas šaka jada,misliš srbi će ginuti za vas usthashke kkerove što su punili jame sa Srbima i otvarali logore za srpsku djecu.Pojeli bi vas za doručak.

Mexico
Mexico
Odgovori   DINO
1 mjesec prije

Pusti Srbe već ćemo se turčićima osvetiti ima da vas nabijamo bježat će te do Kavkaza ak ostanete na životu a đamijetine i tzv.nišane poravnat!

većina
većina
Odgovori   Mexico
1 mjesec prije

vlazite na takve misli…..hahahah koji koplex,ali vase zene nas vole…cudno

Mexico
Mexico
Odgovori   DINO
1 mjesec prije

I opet nemožete niš”šaki jada” pogledaj HVO obranio svoje zemlje 24,7% a turski muslimaymuni zadržali okupiranog17% 1995g zajebata ta”šaka jada”no zašto sad ne pokušate jer bo vas imade sada 80% neki kažu i 93% ako ne i više i još 1000godišnja tradicija tornjaka!

većina
većina
Odgovori   EUgenHB
1 mjesec prije

i sad se sagni i poduhani lagaaaanoooooooo

EugenHB
EugenHB
Odgovori   većina
1 mjesec prije

Popusim ti fesliju

GraDŽanska al u Q
GraDŽanska al u Q
1 mjesec prije

Gamad isilovskoteroristicka!
Fuj!
Gamad!
Razlaz za vjek vjekova!
Amin

Srbin Krstaš
Srbin Krstaš
1 mjesec prije

e pa braćo po krstu, vidite šta vam se sprema podržite li 23%tne,ustrajmo zajedno dok ih neslomimo, a onda im povući liniju.

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Glad je muslimanska budućnost u pojasu Gaze.. A onda možete jesti jedni druge u trokutistanu.. Najveća koncentracija glupana po m2 na svijetu i svemiru.

vitina
vitina
1 mjesec prije

Pa za većinu komentatora na ovom članku je dobro što nije usvojen “Inzkov zakon”, jer bi samo zbog ovdje iznesenih izjava sudstvo imalo pune ruke posla. Trebalo bi biti jasno bošnjačkim komentatorima ovdje da “Inzkov zakon” ni njih ne abolira ako negiraj zločine. O Božijem i zakonu morala i ljudskosti da i ne govorim.
Uz tolike ratne traume i sporo, neučinkovito, pristrano i vrlo često selektivno sudstvo koje za različite strane sudi po različitim zakonima nije ni čudo što smo toliko podijeljeno društvo.
Kad ovo sve sagledaš, pa se ti ne boj “građanske” BiH, koju zagovara bošnjačka strana.

Mujaga
Mujaga
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Sve sto si napisao je ok.
Na kraju razumijem i vas strah od nepoznatog.
Slozices se ipak, da mi imamo vise razloga za strah od povratka HRHB u bilo kom obliku. Ona je vec presudjena za UZP, nije nam nepoznanica.

vitina
vitina
Odgovori   Mujaga
1 mjesec prije

Nikada se mi ovdje nećemo pameti dozvati. Ne možemo se dogovoriti oko minimuma da bi bar kako tako živjeli jedni pored drugih. Ekstremizam ne popušta ni milimetra. Svi su izgledi da nam je Ciparski model nam je naj izglednija budućnost. Bolje nismo ni zaslužili.

Juka
Juka
Odgovori   vitina
1 mjesec prije

Istina.

Last edited 1 mjesec prije by Juka
Luigi
Luigi
1 mjesec prije

Gdje je onaj Dedžal? Šta ćeš na ovo reći, ušljo?

Anonimac
Anonimac
Odgovori   Luigi
1 mjesec prije

Ovo je pojedinačni incident nadrogirane Albanke.

BosnjaciPonosEurope
BosnjaciPonosEurope
1 mjesec prije

Pa ovi što su to učinili su presudjeni,niko od Bosnjaka ih nije slavio.Dok druga i treća strana svoje ratne zločince i zločine opravdavaju i od ti zločinaca prave heroje.I opet bi da mogu pokušali da naprave genocid I UZP,zato Bošnjaci uvijek morate biti spremni neprijatelj je tu odma pored nas.

vitina
vitina
Odgovori   BosnjaciPonosEurope
1 mjesec prije

Po čemu ti misliš da si bolji? Jeli po tome da se i nakon 28 godina ne zna ko je ubio šestero Viteške djece hrvatske nacionalnosti? Jeli po tome što je i dalje neriješeno desetak ubistava hrvatskih poslijeratnih povratnika po Bosni i to nakon dvadeset i više godina? I još puno toga zla što je činila tvoja strana, a što i nije procesuirano do današnjih dana.

Srbče
Srbče
1 mjesec prije

I sa ovima što kolju djecu i otsjecaju glave svojim protivnicima mi bi trebali da se dogovorimo i da živimo u miru i slozi u gradjanskoj državi.Neka žive amerikanci i Europejci nak ih vode sa sobom tamo i nek žive .Nema pregovora sa njima i zajedničkog života nek stoji ovako kako je.Nema dogovora.NE pristajte na bilo kakav kompromis.