Published On: Pon, stu 9th, 2015

PRGOMET: MOST će odrediti tko će biti mandatar, ovo bi mogao biti zadnji politički ples HDZ-a i SDP-a

KANDIDAT MOST-a Drago Prgomet gostuje jutros na N1 televiziji.
“Bez MOST-a se vlada ne može sastaviti, mi ćemo odlučiti kako će izgledati nova vlada i tko će biti novi premijer.”, rekao je Prgomet.
“MOST će biti zadnji koji će izazvati nove izbore. Dakle, Petrov je rekao da ćemo razgovarati i surađivati s onima koji će biti spremni na reforme.”
“Mi poštujemo odluku hrvatskih građana, oni su vrlo jasno rekli da žele promjene. Mi smo apsolutni pobjednici! Razgovarat ćemo na temelju volje građana. Razlika između nas i naših oponenata je velika, mi nismo nikoga vrijeđali niti u kampanji, nismo se svađali… ”
“Tko želi razgovarati s nama mora biti spreman da će možda izgubiti sljedeće izbore. Mi smo spremni na to. Mi smo spremni na razgovore, isključivo o reformama, spremni smo preuzeti odgovornost, kako će se drugi ponašati ne znam.”, kazao je Prgomet.
Prgomet misli da nije realna velika koalicija SDP-a i HDZ-a. “Čelnici stranaka imaju pravo na to, ali to će biti još jedna poruka građanima s njihoev strane”, pojasnio je.
“Mi smo jedinstveni, i ne postoji nemoralna ponuda na koju će naši ljudi pristati”, vjeruje Prgomet.
Na napise u medijima da je Milanović bio na sastanku s čelnim ljudima MOST-a, Prgomet je kazao da ne zna za to, da niti s njim niti s Petrovom Milanović nije razgovorao.
“Od danas u hrvatskoj politici ništa nije isto kao što je bilo prije. Ova vremena traže ozbiljne promjene u ovom društvu. Ovo bi mogao biti zadnji politički ples HDZ-a i SDP-a. Sve ovisi o njima, žele li doista promjene ili žele samo vlast”.
Prgomet kaže da će razgovori biti otvoreni i javni te da neće biti pojedinačnih razgovora. Komentirajući svoje nekadašnje članstvo u HDZ-u, Prgomet je kazao kako treba pitati Karamarka kako će se osjećati dok će razgovarati s bivšim stranačkim kolegom.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare