Published On: Sri, pro 15th, 2021

PREVARANTICA SE ‘ZAKAČILA’ Glumac opisao detalje: ‘Pravi se da je moja asistentica… Ja nemam asistenticu’

Goran Višnjić, šibenski glumac s britanskom adresom i holivudskom karijerom, postao je žrtva prevare, a detalje je objavio na Instagramu, gdje se cijela priča i započela. Jedna se osoba, naime, okolo predstavlja kao Višnjićeva menadžerica.

“Pazite se ovog šu*ka! Ova soba, tako nježna s bebom na fotografiji, pokušava vas, moje pratitelje, prevariti šaljući vam izravne poruke, provjeravajući stvari i praveći se da je moja asistentica… Ja nemam asistenticu”, napisao je Goran Višnjić uz fotografiju profila spomenute osobe.

“Ovo je moj jedini Instagram profil i tako će i ostati. Sve ostalo je prevara! Provjerite plavu kvačicu… Zato vas molim, ignorirajte ovu osobu i sve ostale koji će vam reći da su povezani sa mnom na bilo koji način. Prijavite i blokirajte!”, poručio je Višnjić i dodao da se na ovu objavu odlučio jer mu je više ljudi dojavilo za postojanje ove osobe.

U komentarima su mu se javili brojni pratitelji koji su upoznati s ovom prevarom. Jedna Višnjićeva pratiteljica je opisala kako je lažna asistentica pala u njezinu ‘zamku’.

“Odlučila sam prihvatiti njezinu igru pa sam rekla da si bio fantastičan u ‘Uvodu u anatomiju’. Ona mi je odgovorila da se slaže id a će ti prenijeti pohvalu. Samo što ti nisi bio u toj seriji nego u ‘Hitnoj službi’, ali ona to očito ne zna”, napisala je pratiteljica.

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare