Ponedjeljak, 15 travnja, 2024

Presuda u Mostaru: Obrazovanje vodi čovjek s krivotvorenim radnim iskustvom! Štela

Must Read

Pravomoćnom presudom Kantonalnog suda u Mostaru Semir Šejtanić, direktor Osnovne škole Mujaga Komadina, osuđen je na uvjetnu kaznu od 10 mjeseci zato što je svjesno svojim potpisom ovjerio službenu ispravu kojom je krivotvorio podatke o radnom iskustvu Aldena Kajtaza, v. d. ministra obrazovanja u Vladi Federacije BiH.

Tim povodom reagirala je Mirjana Laganin, potpredsjednica Gradskog odbora Naše stranke Mostar.

„Nakon pravomoćne presude Semir Šejtanić mora dati ostavku ili biti smijenjen s pozicije direktora Osnovne škole Mujaga Komadina. Netko tko krivotvori podatke treba biti isključen uopće iz procesa obrazovanja, a ne biti direktor škole. Mi sada imamo pravo sumnjati u sve koji su stekli bilo kakvu potvrdu u toj školi, od diplome do radnog iskustva, i to je ogroman teret na leđima građanki i građana Mostara pogotovo roditelja koji svoju djecu šalju u tu školu. Još veća sramota je što je zahvaljujući njegovom krivotvoriteljskom radu Alden Kajtaz postao uposlenik Ministarstva obrazovanja na nivou Federacije, a danas je i v.d. ministra. Dakle, cjelokupno obrazovanje u Federaciji vodi čovjek s krivotvorenim radnim iskustvom što ga diskvalificira za tu poziciju. Tražit ćemo također i njegovu ostavku ili smjenu te zabranu učešća u obrazovnom procesu uopće. Ako ova dvojica suučesnika u najradikalnijem vidu uništavanja obrazovanja u Federaciji BiH ne budu što skorije sankcionirana, onda nemamo pravo od naše djece tražiti da ostanu ovdje jer nagrađujemo one koji im uništavaju budućnost“, navela je Laganin.

- Advertisement -

3 COMMENTS

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Komentari
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Bože smiluje se
Bože smiluje se
2 years ago

Ako mogu malo o novaliću. Totalni idioti naranče nisu važne. Valjda orangutan jede samo meso po cijenama koje su sebi naštimali u vladi. Smiju mu se pa čak i ona čudićka koja ne zna je li pošla ili došla.

Izmetbegović
Izmetbegović
2 years ago

Ovaj mošnjo učio od ubojice sebijice i maloga osmice.. Svi skupa 8 razreda, muslimanska posla😁

Maxo
Maxo
2 years ago

Koji mi hayvan blokira komentar?

Последний

Blokirali smo oglase izdajničkog DC-a Mate Granića

Jer novcem se može kupiti sve i svakog u RH. U HercegBosni ne može. I nemoj da nam netko smeće...
- Advertisement -

Ex eodem spatio

- Advertisement -