Prepuna dvorana 'Abraševića' pjevala uglas sa S.A.R.S.-om: Koncert za 10+

Grupa S.A.R.S. protekle noći u Mostaru je imala fenomenalan nastup. Pred totalno puno dvoranom OKC ‘Abrašević’ spomenuta grupa nije razočarala svoje fanove, te im je u skoro dvosatnom programu ponudila svoje stare i nove hitove.
Koncert je otvoren pjesmom ‘Može i drugačije’, a potom su se redali hitovi ‘Ana’, ‘Buđav lebac’, ‘Debeli lad’, ‘Ibro’, ‘Ratujemo ti i ja’ i brojni drugi. Na zahtjev publike pjesmu ‘Perspektiva’ otpjevali su dva puta, te su se članovi grupe dva puta vraćali na bis.
“Koncert je prevazišao naša očekivanja. Ako je prošla svirka koju smo odradili na istom mjestu u drugom mjesecu ove godine bila za 10, ova je bila za 10+”, rekao je za Bljesak.info pjevač benda Žarko Kovačević.
S njim su se složili i drugi članovi benda koji su dali posljednje atome snage kako bi fanovi u užarenoj atmosferi mogli uživati do posljednjeg trenutka za izdvojeni novac za ulaznicu. Zbog prepune dvorane OKC ‘Abrašević’, te bara istog centra dio publike je ostao u dvorištu. Nakon koncerta članovi grupe su se slikali i družili sa svojim vjernim fanovima.


Tijekom nedjeljnog prijepodneva sa članovima benda ekipa portala Bljesak.info kratko je prošetala do Starog grada gdje je upriličeno slikanje, a ujedno smo pitali za dojmove s koncerta.

“Veoma nas raduje što smo imali povratnu energiju od publike i to nam je dalo snage da izdržimo, ali radi takvih stvari i postojimo”, rekli su članovi benda za Bljesak.info.