Published On: Pon, pro 28th, 2020

PREOBRATIO SE U FOJNICI: Božićna čestitka hrvatskog člana Predsjedništva BIH

Svi Hrvaticama i Hrvatima, katolkinjama i katolicima u BIH, u svoje ime, u Sabinino i u ime moje šire obitelji sa ženine strane (sa svojima ne pričam) Čestit Božić , Sveto porođenje Isusovo, kao i nadolazeći Blagdan Svete Obitelji želim kao i sretne novogodišnje praznike.

Naš hrvatski narod , naš katolički narod u BIH pod bremenom je majorizacije, sotonizacije i stalne nepravde. Trpimo višestoljetni teror i smetnja smo. Nepravednim izbornim zakonom nameću nam protiv naše volje nevjernike i antikriste, masone, ove one…

Želim da Vam kažem da ćete u meni imati vjernog branitelja vaših prava. Ti moj narode od Posavine i Une, Stare Hrvatske, preko Lašvanske i Lepeničke doline do silne Hercegove zemlje.

Preživio si 4 stoljeća osmanskog genocida i zuluma. Crkve su ti u zemlju kopali, križeve ti kidali (Da Slavo Mislim i na tebe) i ti si ustajao i ostajao.

Hajdučki moj narode, narode Fra Nikice i Fra Leona, ti čije su svećenstvo ubijali neki moji suborci, tvrdeći da su branitelji BIH, upamti – Nikad više. Nikad više krvavog Badnjaka.

Izdržite i budite mi dobri, i samo u zajedništvu Svetog Otajstva izborimo našu bitku zajednu. U trojedinoj nam domovini. U domovini u kojoj si ti moj dragi narode , najstariji i najizmučeniji narod. A ja tvoj najborbeniji sin u borbi za pravicu nad tobom.

Sinn Fein – stoji na kraju priopćenja hrvatskog člana Predsjedništva BIH.

Željko Komšić Mišin.

Treba li naglašavati da čisto malo ložimo ovo gore smeće sa slike?

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x