Published On: Sub, ruj 18th, 2021

Preminula TikTokerica u 27. godini: “Nije shvaćala ozbiljno melanom, ignorirala je simptome”

Kassidy Pierson iz Amerike, proslavila se na Tik Toku, jer je zajedno sa svojim pratiteljima podijelila sve o svojoj borbi protiv raka i tako motivirala sve ljude koji se bore za život.

“U vrijeme njene smrti, najbliži su bili pored nje. Nije se mučila. Kad bi samo znala koliko je ljudi voli na ovoj platformi …”, rekla je slomljena sestra kroz suze i zahvalila svima na njihovu podršku.

Kassidy je jednom tvrdila da je prve promjene na mladežu primijetila na unutarnjoj strani bedara s 18 godina. Počeo je mijenjati oblik, veličinu i boju, a pojavili su se i svrbež i suhoća. Bila je mlada i nije shvaćala da su to sve simptomi melanoma pa ih je ignorirala.

“Madež je bio veličine gumice za olovke, svrbio me je, bio je suh, krvario je ako sam ga izgrebala. Nije imao boju i promijenio je oblik. Imala sam sve simptome”, rekla je Kassidy. Tvrdila je da si ne može oprostiti što nije odmah poduzela akciju.

Tada je bila trudna, pa je to bio još jedan razlog zašto nije mnogo obraćala pažnju na mladež. Kaže da nije imala zdravstveno osiguranje i da je čekala 21. godinu da ode do liječnika.

Liječnici su brzo utvrdili da ima melanom i da ima najopasniju vrstu raka kože, koji se već proširio po tijelu. Cijelu svoju borbu podijelila je sa svojim pratiteljima na Tik Toku.

“Napravili su biopsiju mladeža, a dvije nedjelje kasnije sam dobila dijagnozu, rekli su mi kako se radi o melanomu trećeg stupnjaa koji se već proširio na limfne čvorove. Pitala sam ga šta to znači, jer nisam znala. Rekao mi je da postoji nekoliko različitih vrsta raka kože, a melanom je smrtonosan i ja sam ga imala”, pričala je Kassidy.

@ohhkayypeeThere will be a slideshow video coming soon. Thank you for all your support. She was loved. And finally… get your skin checked.

♬ original sound – Ohhkayypee

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare