Published On: Pet, stu 8th, 2019

PREMIJER KOJI LAŽE: Što je BH premijer Denis Zvizdić rujna jedanaestog one tužne godine?

 

Za potrebe ovog teksta potrebno je pojasniti neke stvari.

Denis Zvizdić – šef je Vijeća ministara u tehničkom i prošlom mandatu. Ujedno je član Doma naroda. Što je svjetski apsurd. On i Marina Pendeš dio su i Izvršne i zakonodavne vlasti. Kao i Dragan Mektić. Primaju po nekoliko plaća.

SDA – muslimanska partija s Islamskom deklaracijom kao jezgrom vlastitog programa. Tvorci su i BANU-a. Koketiraju između Alijinog panislamizma i nacionalne države. Što su dva suprotna pojma. Tvorci su Huseina Živalja ali i Denisa Zvizdića.

Husein Živalj – predstavljao BIH u UN-u tijekom terorističkog napada na WTC tornjeve i Pentagon. Dan nakon napad netragom napušta SAD. Kasnije dolazi na Crnu listu SAD-a. Utvrđeno je da je kontaktirao Muslimansko bratstvo tijekom napada. Dani su pisali da mu je zadnji trag zabilježen u Beču. Tada pali dokumente koji govore o putovnici Bin Ladenu. Živalj je jedan od osuđenih , skupa s Alijom, u Sarajevskom procesu, u kojem je Titov režim iste osudio kao opsane po Jugoslaviju , zbog stremljena protudržavnom poretku, udaru na državu, islamizmom, i idejama islamske države. Policija BIH danas pojma nema di je živalj.

Teroristički napad na WTC – napad koji je organizirao građanin BIH Osama Bin Laden.

Bin Laden – Terorist kojem je BH MVP, prema pisanju sarajevskih medija upravo preko Živalja i Čengića dodjelio BH pasoš, što znači da je bio upisan u knjigu državljana BIH.

Teroristička grupa  napadača na WTC – Postoji uži i širi krug. Širu mreži čini koordinacija. Užu sami napadači.

Napadači – Bilo ih je preko 10. CIA je u svom izvještaju 2005 objavila da je četvero napadača na WTC nekada vojevalo antifašistički džihad u BIH. Glavni među njima imao je BH putovnicu. Kodno ime mu je KSM. Svima njima počinje ovih dana suđenje u SAD-u. BH javnost nikada nije saznala imena svojih građana koji su našu zemlju sramotili po Amerikama i u ime džihada, ubijali građane SAD-a.

Denis Zvizdić danas je izjavio da niti jedan BH građanin nije sudjelovao u terorističkim napadima van BIH. Demantira ga ne samo CIA. Nego i niz presuda u BIH kojima je dodijeljeno simboličnih, možda i nagradnih 3 godine zatvora, onima koji su se borili kao borci ISIL-a. Nadalje, u mnogim terorističkim napadima po Europi spominjana su i BH imena.

Zvizdić nikada nije informirao građane BIH o tome koliki broj terorista je nakon rata ostalo, i dobilo BH državljanstva. A i kako bi ako je sam Džaferović lobirao ta državljanstva.

BH građani, zahvaljujući  džihadofiliji SDA pojma nemaju koliko terorista i džihadista luta državom. Živimo u zemlji u kojoj džihadistički film “kad bude Vakat došo” ima tisuće lajkova i dijeljenja. Živimo u zemlji u kojoj premijer države negira njen osnovni problem a Komšić, čiji savjetnik prijeti slanjem vehabija po europskim obalama, Komšić koji je teroristu Topaloviću, ubojici obitelji Anđelić, pomogao doći do Konjica, taj dakle Komšić, to smeće Komšić, moralizira.

 

Pitanja za srpske i hrvatske stranke, ponajviše SDS, koalicijskog partnera SDA ali i HDZ i SNSD:

Do kada ćete biti partneri stranci u Sarajevu koja otvoreno krije i štiti teroriste?

Dužni ste poštovati suverenitet svojih naroda i ustav ove zemlje. Nemate pravo izručivati srpski i hrvatski suverenitet nikome. Ponajmanje idejama šerijata. Dužni ste osigurati našu slobodu, prosperitet i sigurnost. Ako to niste u stanju , povucite se s pozicija i iz politike.

 

ŠERIJATSKI MANIFEST: Cerić nam poručuje što se smije govoriti, misliti, s kim sjediti, inače neće biti dobro…

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare