Published On: Uto, ruj 19th, 2017
#3rd | By Desk

Predstavljanje knjige Ivana Vrljića u Ljubuškom

U petak 22. rujna s početkom u 20:00 sati u Gradskoj vijećnici u Ljubuškom bit će predstavljena knjiga “Putnik u vremenu” mostarskog profesora i pisca Ivana Vrljića u organizaciji HKD Napredak podružnica Ljubuški.

O knjizi će govoriti recenzentica profesorica Tina Laco i novinar Dragan Marijanović. Književnu večer i predstavljanje knjige svojom glazbenom stavkom upotpunit će učenici Osnovne glazbene škole Ljubuški . Inače, Ivan Vrljić je rođen u Mostaru 1989. godine.

Diplomirao je smjer povijest umjetnosti i filozofiju pri Filozofskom fakultetu u Mostaru. Radi kao profesor u Gimnaziji fra Grge Martića i ostalim školama. Kolumnist je na više mostarskih portala. Piše književne kritike, recenzije, osvrte s područja umjetnosti.

Nagrađivan je autor a pjesme su mu prevedene na slovenski i engleski jezik. Jedan je od ponajboljih mladih aforističara regije a sudjelovao je na mnogobrojnim književnim manifestacijama diljem BiH i Republike Hrvatske. Svoj prvijenac zbirku poezije Putnik u vremenu izdao u nakladi Društva hrvatskih književnika Herceg -Bosne. Urednica knjige je mostarska književnica Anita Martinac a recenziju na knjigu potpisali su glumica Tina Laco te mostarski književnik Veselin Gatalo.