Published On: Uto, stu 2nd, 2021

U BORBI PROTIV METANA, FREONA I OSTALIH NEPRIJATELJA BIH: Komšić UN-u obećao da mu punica više neće koristiti klima uređaj?

Jedini Bosanac i Hercegovac koji ne smije hodati slobodno na 2/3 BH teritorija, čovjek koji ne predstavlja nikog i osoba bez ikakve političke težine obećala je u UN što? Da će smanjiti emisiju stakleničkih plinova BIH.

Što je najsmješnije u UN-u su ga saslušali.

Ostaje pitanje zašto u UN-u oko ovako važne teme slušaju ljude koji nemaju nikakvu efektivnu moć da provedu svoje obećanje?

Ako griješimo ispravite nas.

Na koji način će pobogu, destruktivni antidržavnik Komšić koji nije u stanju narediti svojoj punici, da smanji klima uređaj ljeti, smanjiti eto kompletnu emisiju stakleničkog plina na teritoriju RS-a gdje je među građanima prezren ili na teritoriju preglasanih hrvatskih kantona gdje bi građani najradije da ga krava pretvori u  metan?

I ne samo to, koji Bošnjak će njega sutra poslušati kad svi znaju da je on samo produžena ruka SDA. Stranke koja ih po svijetu predstavlja kao radikale iako većina Bošnjaka zazire od tog.

Prodaytonska, PROBIH većina, Srba i Hrvata te mirnodopski Bošnjaci ga naprosto ne podnose. Ovi prvi jer ih terorizira, ovi drugi jer su ga prozreli.

Stoga je nejasno kako će on to smanjiti količinu stakleničkih plinova u zraku. Možda planira pobjeći iz BIH u nebo. A možda planira pomilovati Lijanovića.

Taj se pak OHR-ov korumpirani smrad lijepo istaknuo masovnim ubojstvima tuđih goveda,  što je dovelo do znatno čišćeg, non metan zraka.

A i vlade su se neke napravile, etnički i staklenički čistije. Platformaške. Alijansične.

Baš kako je danas čist i očišćen, lijepi čisti ekološki grad Konjic. Grad nacionalšoviniste Nermina Nikšića. U kojem je onomad jedan čiko dobio nagradu za ekološku osviještenost jer je reciklirao bakrene žice iz otpadnih guma. Samo što nije kazao eko institutima Europe da ih je iz guma vadio tako što je gume palio. Baš kao što Nikšić nikako da kaže kako su nestali Srbi i Hrvati Konjica. Kojim točno čudom otpora. Jesu li ispalili il su naprosto spaljeni.

”Usvojit ćemo potrebne politike i mjere za ostvarivanje ciljeva za koje smatramo da budu realno dostignuti do 2030. godine, a omogućiti razvoj energetskog sektora BiH. BiH radi na izradi mape puta za tranziciju zemalja bogatih ugljem.”

Tako je kazao Komšić.
Kako misli usvojiti potrebne politike?
Pucajući po Mostaru?
Rušeći Parlament FBIH, Predsjedništvo?
Na to ga nitko u UN nije upozorio. Jer im UN nije nit u fokusu. Da jeste, znali bi da pred njima stoji varalica. Fikus. Mrtvozvornik urušavajućeg BIH društva.
Sin oca svog, muž  hanume  svoje , zet svoje punice, tata svoje kćerke, potrčko svoga Bakira.
Sluga zle konstelacije. I zlog vremena.
I to je to.

guest
4 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Jurica
Jurica
1 mjesec prije

Ha ha ha… Sve na punicu kadunicu. A jel se on obavezao da neće više ditipr. On kad prne do Tuzle zavonja.

Bojan
Bojan
1 mjesec prije

Zlatni ljiljan ako danas ne popije nekoliko konjaka pada u Delirium Tremens, To ga ne sprečava da bude stručnjak za ekologiju. Inače Sahrajevo je ekološki grad. Oni stare cipele i namještaj recikliraju tako da ih lože.

Bruce Lee.
Bruce Lee.
1 mjesec prije

Debilčina Komšić i njegove podguzne muve glasači