Published On: Pon, tra 4th, 2022

Predsjednik Milanović o cijeni koju je ‘Hrvatska platila da bi SDA bila na vlasti’: HVO je spasio BiH!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović “čestitao” je građanima Srbije na izbornim rezultatima kroz smijeh, naglasivši kako se “Srbija mora odlučiti gdje je i na kojoj strani”. Osvrnuo se i na Bosnu i Hercegovinu poručivši kako “BiH ne bi opstala da joj Hrvatska nije pomogla”.

“Nikakvo NATO bombardiranje nije slomilo Ratka Mladića već dolazak hrvatskog oklopa i nekoliko stotina profesionalca pred Banja Luku. Tek onda se mogla postrojiti Armija BiH”, naveo je, prenosi N1.

Kazao je kako Zapad, posebno Njemačka ili Švedska “nemaju što stali izaslanike Bundestaga koji su porijeklom iz Sarajeva da ‘objektivno’ izvještavaju”.

“To neka ostave narodima BiH i zainteresiranim susjedima. Hrvatska nema oružje da bi bilo šta napravila u BiH, a BiH nema dva metka da ispali. Nema opasnosti od rata, ali ima opasnosti od bijede. Ima se manje vremena. Nitko nema paklene planove za BiH iz dva razloga: 1. nitko nema dva metka i dvije cijevi, a 2. zato što se ne usude. Što vrijeme više odmiče to su institucionalni izgledi za dogovor manji. A s tim određene političke snage sarajevske čaršije računaju. Kada u Europskom vijeću oko teksta vezano globalni kompas, jedna novotarija EU kojima se brzo zaboravi ime, ali moćno zvuče. Kada uđe odredba o konstitutivnim narodima u to, onda zavlada očaj u dijelu krugova u Sarajevu. Oni ne žele uništiti Hrvate, samo ih žele pokrasti”, rekao je.

Potom je govori o dolasku u Mostar na obilježavanje godišnjice HVO-a i poručio kako BiH “ne bi opstala da nije bilo Hrvatske”.

“HVO je spasio BiH, Alija Izetbegović je dobio najviše veleredove iz ruku Franje Tuđmana. Neka ga njegov sin vrati ako je Hrvatska zločinac koji ide dijeliti BiH. Hrvatska je bila u misiji spašavanja i sebe i BiH i povukla se odmah. I to se više nikada neće dogoditi. Nikakvo bombardiranje NATO-a nije slomilo Ratka Mladića već dolazak hrvatskog oklopa i nekoliko stotina profesionalaca pred Banjaluku. Tek onda se mogla postorjiti Armija BiH. To su gole činjenice. I tada uz američku ne toliku pomoć, povukli se. Možda je to bolje. To je cijena koju je Hrvatska platila da bi SDA bila na vlasti”, poručio je Milanović.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 mjesec prije

Dodik dolazi u Mostar: Nema autonomije koja je ukinula sama sebe, tako nećemo ni mi! Najavio je i posjet Mostaru u utorak s ministrom vanjskih poslova Mađarske.
By Bild Bild– 4. travnja 2022.

Normalni
Normalni
Šta ti kažeš na ovo?  Anonimac
1 mjesec prije

Iako se ne slazem s Milanovicem u dosta stvari ali ovo sto je rekao o HVO u i HV u je cista istina.Svi znamo sto je Hrvacka ucinila i Hrvati u BiH za obranu BIH.Da nas nije bilo ne bi bilo ni BIH ni pola stanovnistva BIH.Dok je Alija govorio da to nije njegov rat a Ravno i ostala Hrvacka mjesta se unistavala muslimane nije bilo briga.E kad su oni dosli na red onda Hrvati spasavajte.Kad su Hrvati spasili BiH i muslimane onda noz u ledja i napad na ruku koja te spasila od smrti i gladi.I jos jednom cu ponovit Sram vas muslimana bilo .Nema vecih izdajnika i nezahvalnika u povjesti covjecijeg roda.Sramite se i jos jednom sramite se a posebno vasi vjerske vodje i vasi politicari koi nemaju obraza i nikakva postivanja postenja morala.Ali gotovo je i stim kopate jamu drugom ali sami upadate u nju .Lip pozdrav zivi bili i Bog vam pamet prosvitlija.

Nije Jozo
Nije Jozo
Šta ti kažeš na ovo?  Normalni
1 mjesec prije

Muđosi ili kako se sada zovu bošnjaci koja je to sorta i sajtorina od ljudi.

Izmetbegović
Izmetbegović
1 mjesec prije

Meni se čini da jedan dio islamskih fundamentalista ide na to – osvojiti što više teritorija bez obzira na čiju štetu i stvoriti jedan nukleus – islamsku državu na europskom tlu. I, ako gledamo u perspektivi, ta državica bi bila centar terorizma narednih pedeset godina, ali bi bila i centar ekspanzije islama u Europi, kada i ako gledamo s fundamentalističkog stanovišta. Svakako da bi islamske zemlje tu najviše pomagale. Sutra možemo očekivati jedan od najvećih aerodroma u Europi, jer odatle bi išle sve akcije koje islam zanima, jer je to vjera koja po svojoj logici ekspandira. Ta vjera nikada nije rekla da će stati, nego uvijek da će se širiti. Svijet na islamsku zemlju ne može pristati.STIPE MESIĆ 1995 god, prijatelj mošnja😁.

.

legitimni uzepe politiĆar
legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

Opet ova budala zabavlja javnost.

Hrvoje Vukcic
Hrvoje Vukcic
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

mislis na bakira

Diangelo
Diangelo
Šta ti kažeš na ovo?  legitimni uzepe politiĆar
1 mjesec prije

a zabavljas i ti nas sa svojim komentarima