Published On: Uto, lis 11th, 2016

PREBROJANI GLASOVI: Novi načelnik Srebrenice je Mladen Grujičić


Zajednički srpski kandidat za načelnika općine Srebrenica Mladen Grujičić pobjedio je u utrci za načelnika Srebrenice Ćamila durakovića kandidata bošnjačkih stranaka, pokazuju ažurirani podaci SIP BiH.
Prema dosadašnjim rezultatima objavljenim na stranici SIP BiH Grujičić osvojio je 4.553  glasa, od čega s redovitih biračkih mjesta 4.350 i 203 putem pošte, dok je Duraković osvojio 2.567 glasova, od čega 1.914 s redovnih biračkih mjesta i 653 putem pošte.
Prema podacima SIP-a, obrađena su sva biračka mjesta, odnosno 7.134, od kojih je 120 nevažećih.
Podsjećamo, jučer je u Glavnom centru za brojanje glasova u Sarajevu počelo brojanje glasova s pet biračkih mjesta iz Srebrenice.
Od pet biračkih mjesta s kojih su ponovo brojani glasovi iz Srebrenice, s jednog biračkog mjesta bili su glasovi za načelnika općine Srebrenica, s dva za Skupštinu općine Srebrenica te s dva biračka mjesta glasovi i za Skupštinu i načelnika općine Srebrenica./HMS/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>