TO SU TA MORALNA NAČELA PLATFORME: Čamber osuđen za zloporabu i nikom ništa?

U Švedskoj se onomad otkrilo kako je jedna ministrica  službenim mobitelom  zvala privatne brojeve. Javnost je bila zgrožena a ministrica je isti dan podnijela neopozivu ostavku. U Hrvatkoj je nedavno Mirela Holly pokušala putem maila lobirati za posao prijateljici. Mail je procurio, a Holly je zbog takvog čina, i poštovanja prema biračima podnijela neopozicu ostavku. Vjekoslav Max Čamber i njegovi politički oci sa moralom pak nemaju apsolutno nikakvih problema. Nekako oni taj nemoralni teret izdrže. Kako? Vrag će ti znati…

Imenovani su nemoralno, pljujući po volji hrvatskog naroda u Federaciji, gazeći osnovne postulate logike i odričući se svega pravaškog što su do tad u politici proklamirali.

Jadni Čamber na njegovu sreću nikome nije niti dužan ponuditi ostavku, jer ga narod ne zamara, budući da narodu niti ne duguje fotelju. Jadnog Max Čambera i nema tko smjeniti budući da su uz njega sve jadnici do jadnika.

U vrhuncu životne karijere biti ministar u Vladi koja gazi tvoj narod, sprda se s njegovim kolektivnim pravom, sjediti desno od Oca tj. desno od Jerke i lijevo od Nikšića sa potvrdom da dok si bio ministar u ZHŽ-u si jednostavno krao. Zlorabeći svoju fotelju.  Jadna je to sudbina i fotelja. Max Čamber Jadni iliti Vjekoslav Gladni.

Nije shvatio osnovni postulat hapanja. A Jurišić mu ga nije htio reći.

Kada kradeš Vjeko, iz pozicije ministra županije, moraš kupiti lokalnog tužitelja. Takva su u nas pravila igre. Pitaj Naletilića. Pitaj Visoko sudsko i tužiteljsko vijeće.

Ako je mogao Zvonko mogao si i ti. Jebi ga sad. Sjedi, šuti i crveni se. Učilico. S velikim U.

 AGENCIJSKA VIJEST:

Aktualni ministar rada i socijalne politike Federacije BiH, osuđen je na uvjetnu kaznu od 14 mjeseci zbog zloporabe položaja i ovlasti u vrijeme dok je obnašao dužnost ministra prosvjete, znanosti, kulture i sporta u Vladi Zapadnohercegovačke županije. Općinski sud u Širokom Brijegu donio je nepravomoćnu presudu s rokom provjeravanja od dvije godine, javlja FTV.

 Čamber osuđen na 14 mjeseci uvjetno

Radi se o optužnici koju je protiv Čambera podiglo Županijsko tužiteljstvo, a u svezi s nabavkom nastavnih Učilica za sedam osnovnih škola na području ove županije u vrijednosti od 32.072 KM bez odobrenja tadašnje Vlade ZHŽ-a, a za koje su svjedoci tvrdili da nisu nikada dostavljene školama. Oštećena županija s imovinsko-pravnim zahtjevom upućen je na posebnu parnicu.

more recommended stories