PRAVI POSAO ZA AVANTURISTE: Propagandna TV traži inkasatore

Informativni Frankestein, jedna od najvećih sramota TV novinarstva, koja npr uopće nema obrazovnog programa dan danas, dok ima viška indoktrinacijskog programa, tj širenja samo jedne uske, autarkične sarajevske propagande o ovom tužnom  dunjaluku, Federalna dakle TV, smatra kako nije dovoljno što nas teroririzira svojim do zla Boga lošim programom nego da joj dovoz tog smeća u naše domove moramo još i plaćati. Kako bi osigurala da naplatu informativnog otpada bude rentabilna i da pranje mozgova bude osigurano svim građanima FBIH, FTV traži ljude avanturističkog duha koji bi trebali biti toliko hrabri i ulaziti u privatne domove svih građana te ih dodatno financijski čerečiti…

Radio televizija Federacije BiH, Odjel RTV takse, raspisao je oglas za prijem vanjskih saradnika (inkasanta/kontrolora).

Potrebno  im je 70 izvršitelja na području Federacije Bosne i Hercegovine, koji će ”raditi na poslovima naplate RTV pretplate i kontrole posjedovanja RTV prijemnika”.

Kao uvjeti za prijem na ovaj posao navedeni su: Srednja stručna sprema; Odgovornost i savjesnost pri obavljanju poslova; Motiviranost i fleksibilnost te Izražene komunikacijske i pregovaračke sposobnosti.
Inače, javne servise u BiH muči naplata pristojbe i novi model naplate koji bi se s računa telekoma trebao ”prebaciti” na račune za struju.

Prema podacima Agencije za statistiku BiH iz 2011., televizor ima 98,4 posto stanovništva.