Published On: Pet, kol 9th, 2019

PRAVDA ZA ADISA POKVIĆA: Draga BH policijo, imate vi koga optužiti za lažno prijavljivanje i izazivanje mržnje

Adis Pokvić iz Gornjeg Vakufa ispisao je uvredljive grafite koji veličaju genocid u Srebrenici te brojne druge prijeteće poruke na automobilima i na kući svoje porodice.

Sarajevski mediji prošli tjedan brujali su o ovom događaju unaprijed optužujući Hrvate.

Poskok je prvi pisao da sve ukazuje na to kako se radi o podmetanju dokaza. Isto tvrdimo za niz podmetnutih grafita na Partizi u Mostaru, gdje profesionalni lovci na grantove, danas već vlasnici velebnih stanova u Titovoj redovno nariču o teškoj muci “suživota s ustašama”.

Koji su toliko opasni, da NGO sektor na zapadnoj strani piskara kad hoće i što hoće, potom naziva onu novinarku Der Standarda o kojoj smo neki dan pisali, da objavi koji članak o zlim Ustašama.

Potom to Safa ponovno prevede na vijesti.ba i para se vrti. I svima dobro.

Kompletna twiter scena ispisala je o slučaju Uskoplje na tisuće tvitova.

Strane ambasade u Sarajevu danas šute.

Nitko ih nije ni informirao o kakvom odvratnom činu se radi.Imamo čak i video u kojem počintelj , očito s histrionskim sindromom, pomiješanim s autoviktimizacijskim nacionalizmom , sebe predstavlja kao osobu kojoj je eto samo do suživota no mrski Ustaša koji mu je pošarao auto to ne dozvoljava. I to samo par sati nakon što je sam išarao svoje auto tvrdeći da mu prijete ustaše.

Treba li dodati da se za vrijeme ovog teksta u Sarajevu održava svečani program u čast člana Glavnog Štaba Armije BIH – deklariranog Ustaše Blaža Kraljevića?
To je BIH u kojoj živimo. Društvo dvaju kasti. Polušerijat.Jednoj kasti je dozvoljen halal nacionalizam, čak i halal rasizam. Drugoj ništa. Drugu se puca zbog statusa na faceboocima. Šerijat sve prati.
Recimo ako kažeš da ti na živce idu djeca migranat koja skaču po stolovima fašist si, ma koliko se javno borio za prava migranata. Jer to nije dovoljno. Moraš i da voliš njihov način življenja.
Osim ako si Bošnjak, onda možeš otvoreno da ih kritiziraš.
Osim toga u našoj zemlji dozvoljeno je Srbe nazivati genocidnim narodom a Hrvate ustašama i UZP narodom.
Ne dao Bog da je u Uskoplju uhvaćen Hrvat koji je ovo šarao , danas bismo vidjeli potpuno drugu razinu nacionalizma na bosanskim i Index medijima.
Naglasimo da je Index i ovaj put izbjegao navesti u naslovu da je počinitelj ovog kaznenog djela Bošnjak.
Glavni novinar Indexa inače danima se opirao mogućnosti da je autor grafita Bošnjak. To ne može  biti!
Arugmenti da naši primitivni ustašoidi (da i mi imamo primitivnu manjinu!) kada i šaraju  ne šaraju onakve grafite, niti svastike, niti se izruguju tragediji Srebrenice,  nisu mu bili argumenti.
Taj isti bori se za manjinska prava gej zajednice u Hrvatskoj i uživa gledati slom hrvatskih prava u BIH.
Koji u BIH postaju baš ono što su Srbi ili gejevi u Hrvatskoj. Skupina za našutavanje.
Koje li konzistentnosti u hrvatskog gejstva. Kojeg li čojstva!
Isti novinar ne propušta napisati Srbin ili Hrvat iz Bosne, kad god ima priliku ubaciti neku priču iz BIH u indexove  Crne kronike.
Tako je nedavno privedeni ISIL-ovac iz BIH u Njemačkoj osvanuo kao Bosanac na Indexu. Da je bio Srbin ili Hrvat, što mislite bi li osvanuo kao Bosanac?

No ovaj tekst ne nastaje zbog Adisa

Ako Adis dobije makar dan zatvora za ovaj čin,  hoće li policiju u BIH biti sramota, što su na slobodi i dalje ljudi koji su Adisovo djelo šerali po internetu, a danas šute, a koji su daleko prije Adisa, počinili isto kazneno djelo podmetanja dokaza i širenja mržnje, ovaj put prema Islamu.
Jer prilično je jadno biti netko tko je sam slebi slao metak i podmetao dokaze a danas osuditi kazneno djelo lažne prijave. Jel tako Reufe? Jel tako Emire? Jel tako Darko?

U to ime nekoliko pitanja za BH policiju ako im se slučajno upali žuta lampica. Mi smo obavili istragu umjesto njih. A nismo za to plaćeni:

  • Koji bivši ministar  i bivši radnik Iranske ambasade, draga policijo,  je nekažnjeno pretukao suprugu?
  • Jesmo li mi šerijatsko društvo ili europsko društvo?
  • Kojeg iranskog nadničara je bivša pretučena supruga optužila da je tukao i vlastitu majku iz Srebrenice?
  • Kojem iranskom nadničaru i bivšem doministru ste dopustili draga šerijatska policijo da s radnog mjesta državnog domninistra  građane naziva ubojicama američke djece, čuvarima logora i fašistima, bez da zbog tog ne odgovara državi BIH zbog nesavjesnog obavljanja dužnosti?
  • Možemo li mi vas nazvati ubojicama bez argumenata a da nas isti dan ne privedete? Hoćete da testiramo i dokažemo da ste šerijat?
  • Kojem Irancu i bivšem ministru prosvjete ste dopustili da nekažnjeno sam sebi podmeće prijetnje u obliku metka u koverti, a sve kako bi se predstavio žrtvom i istovremeno optužio Islamsku zajednicu i Reisa Cerića kao islamskog radikala koji sekularnim ministrima šalje metke preko svoje zajednice?
  • Kojem  bivšem radniku Iranske ambasade i bivšem ministaru ste osiguravali prosvjed potpore, zbog lažne prijetnje sebi metkom, i koliko smo mi svi tu lažnu predstavu skupa platili?
  • Koliko smo platili tjelesno osiguranje koje ste tom Irancu vi kao najgluplja policija Europe ispostavili? Samo zato jer je lik sam sebi poslao metak i predstavio se žrtvom?
  • Jeste li vi policija koja štiti građane BIH ili štitite bivše radnike Iranskih ambasada i promiče njihove laži?  Zašto  niste obavili obavijesne razgovore sa svjedocima tog kaznenog djela. Recimo g. Reufom  i g. Darkom Brkanom? Gdje je nestao drugi metak draga policijo?
  • I kako da vas nazovemo? Bosanskohercegovačka policijo ili Iranska policijo?
Zaključak: Po kojem to principu, država BIH očekuje lojalnost kod svojih građana, ako za bivše radnike Iranskih ambasada postoji jedan zakon, a za sve ostale drugih.  Makar to bio Adis, Ante ili Vukašin.
Mi nismo dužni biti lojalni balkanskoj podružnici Irana, Saudije, Turske.
Ako će se BIH policija ponašati kao iranska, saudijska i turska služba mi ćemo tu policiju napadati.  I smatrati okupacijskom.
Izvolite dokazati da ste naša policija. I da služite nama, građanima koji vas plaćamo.
Dakle pravda za Adisa Pokvića draga policijo.
Imate vi daleko jačeg podmetača i širitelja mržnje u Sarajevu.
Adis je samo dijete, ovaj je pak narcisoidni monstrum i želi izazvati rat. Adis je tek produkt njegove metode medijske borbe i njegovog 24h huškanja na sve nebošnjačko i nemuslimansko u zemlji.
Primjetite da isti Podmetač i Iranac, udarač majki, majki iz Srebrenice,  danas kukavički, kako to već sociopate čine,  šuti.
Jer ima razloga za strah. Strad od toga, da recimo netko u policijama Bosne i Hercegovine, odluči prestati biti dio šerijatske policije. I krene raditi svoj posao.