Published On: Pon, srp 11th, 2016

PRAVAŠI, FANTASTIČNO USTRAJNI U IDIOTIZMU: Podigli šator u Srbu, Pupovac jako zadovoljan, rade nam odličan marketing…

H20160624020780pupovac
Autohtona kretenska stranka turbokretena (A-HSP), podigla je šator pored spomenika u Srbu kako bi spriječila obilježavanje antifašističkog ustanka koji se u Srbu dogodio 27. srpnja 1941. godine.

Taj potez komentirao je danas u Saboru Milorad Pupovac, kojeg najviše brine činjenica da je policija izdala dozvolu za postavljanje šatora.

“Policija ne želi vidjeti činjenicu da je podnosilac zahtjeva, odnosno da su ljudi koji su postavili šator, sljedbenici poraženih ustaških ideologija u Drugom svjetskom ratu i ustaških snaga, promotori te politike u političkom životu Hrvatske danas, širitelji govora mržnje i pozivatelji na nasilje. Dakle, naša policija je odlučila takve ljude staviti pod svoju zaštitu, a one koji dolaze kao građani i mještani, njih legitimira”, kazao je Pupovac.

“Ako će se država prema ovome šatoru odnositi kao i prema prethodnome, možete očekivati svašta, ali ne s naše strane. Mi ćemo učiniti sve da obilježimo 27.7. sa svim svojim partnerima, pa i s većim brojem nego prethodnih godina”, kazao je.