Published On: Ned, lis 20th, 2019

HRVATSKI PSIHIJATAR OBRUŠIO SE NA SEVERINU: ‘Nemam riječi, hitno k meni u ured!’

‘Ona je svojedobno fotografije svojeg malodobnog djeteta dijelila po društvenim mrežama kao da se radi o milodaru’

Nakon što je Severina Kojić (47) prije nekoliko dana šokirala optužbama na račun škole koju pohađa njezin sin Aleksandar, pljušte reakcije sa svih strana. Njezino su dijete, kako ona kaže, učiteljice držale više od dva sata zatočeno u učionici, tjelesno ga i psihički zlostavljale te ga odbile predati njezinu suprugu Igoru Kojiću (32) poslije nastave.

Popularna je pjevačica, po tko zna koji put, prstom uperila u svojega bivšeg partnera i oca djeteta Milana Popovića, koji, prema njezinim riječima, potkupljuje ravnateljicu škole Ljiljanu Klinger, ali i zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića, kako bi njoj zagorčao život.

‘Nepotkrijepljene uvrede i optužbe’

Nakon što su obje strane iznijele svoje argumente, na spomenuti je Severinin istup reagirao i poznati psihijatar Herman Vukušić, koji je pjevačicu žestoko napao. Svoju je psihoanalizu ovaj liječnik iznio na svojemu Facebook profilu.

 

“Hitno kod mene u ured… nemam riječi. Estradna umjetnica, Severina Koić, danas je na press konferenciji, umjesto najavljene teme, sasula niz nepotkrijepljenih uvreda i optužbi na račun škole koju pohađa njezin sin, Grada Zagreba kao administrativne jedinice, gradonačelnika Milana Bandića i Centra za socijalni rad Grada Zagreba – podružnica Maksimir.”

‘Podupire otmicu djeteta od strane majke’

“Podsjetimo se da se ovdje radi o osobi koja je svojedobno fotografije svojeg malodobnog djeteta dijelila po društvenim mrežama kao da se radi o milodaru, a sudsku presudu o podijeljenom roditeljskom skrbništvu (inače moderni europski standard) dočekala je na nož. U tom smislu aktivno je podupirala i otmicu djeteta od strane majke u slučaju malog Cesarea u Splitu.”

“Kada sam pročitao njezine izjave na današnjoj pressici, stekao sam dojam pokušaja manipulacije medijima i širom javnosti senzibiliziranoj slučajem u Zadru, a sve u svrhu svoje osobne agende (na štetu interesa svojeg djeteta). Tužno, žalosno i zaslužuje posjet mojem uredu”, zaključio je psihijatar Vukušić.

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare