Published On: Uto, sij. 23rd, 2018

POZNATI GLUMAC PRIŽELJKUJE SMRT VUČIĆA, ALI I PLENKOVIĆA?! Šokirao svojom izjavom!

Poznati glumac Sergej Trifunović na svom je Twitteru objavio diskutabilnu poruku, za koju su srpski mediji odmah zamijetili  kako se prikriveno odnosi na srpskog predsjednika Aleksandra Vučića.

”Zemljotres od 6,1 Rihtera pogodio je Javu. Što nije Davos, da se čovječanstvo osevapi”, napisao je Trifunović, dan uoči Vučićevog odlaska na Svjetski gospodarski forum u Davos.

Zemljotres od 6.1 rihtera pogodio Javu.
Što nije Davos, da se čovečanstvo osevapi.

U Davosu će biti i naš premijer Andrej Plenković koji  će u četvrtak i petak biti na Svjetskom gospodarskom forumu u švicarskom Davosu tijekom kojeg će imati niz bilateralnih susreta sa svjetskim političkim čelnicima i predstavnicima poslovnog svijeta.

Na forumu koji raspravlja o svjetskim problemima  prisustvovat će više od 2500 sudionika i 70 svjetskih vođa, među kojima su svi europski čelnici, uključujući predsjednika Francuske Emmanuela Macrona, njemačku kancelarku Angelu Merkel, britansku premijerku Theresu May i talijanskog premijera Paola Gentilonija. Skupu  se u utorak obratio indijski premijer Narendra Modi, a u petak će to učiniti američki predsjednik Donald Trump.

O primjerenosti Trifunovićeve objave može se samo diskutirati.

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer