Published On: Pet, lis 29th, 2021

Poznati glumac otkrio: Moja djeca misle da sam knjižničar

Iako većina možda najbolje poznaje Zacha Galifianakisa kao urnebesnog i bizarnog Alana iz Mamurluka, glumac i komičar je u stvarnom životu sasvim suprotan tome.

Zach je tata dvojici sinova sa suprugom Quinn Lundberg. Dok Galifianakis nastoji svoju obitelj držati podalje od svjetla reflektora, podijelio je s javnošću nekoliko slatkih sitnica.

Glumac se oženio suprugom Quinn Lundberg u Vancouveru u Kanadi 2012. godine. Lundberg je suosnivačica dobrotvorne organizacije, prema Daily Mailu, i nastoji se držati podalje od očiju javnosti.

Povremeno se pojavi na crvenom tepihu sa svojim suprugom, ali nećete je pronaći kako objavljuje fotografije njihove obitelji na Instagramu, jer se čini da nema nijedan javni račun na društvenim mrežama.

Iako s vremena na vrijeme govori o očinstvu u intervjuima, Galifianakis jepoprilično zatvoren kad su u pitanju njegova dva sina, od 4 i 7 godina. Par je svoje prvo dijete, sina čije ime nikada nisu otkrili, dočekao 2013. godine, a u studenom 2016. su dočekali svog drugog sina, Rufusa Emmanuela Lundberga, prema E! Newsu.

Iako je glumio u nekim filmovima prilagođenim djeci, kao što su The Lego Batman Movie i Missing Link, Galifianakis je rekao za Entertainment Tonight da njegovi sinovi nemaju pojma čime zarađuje za život.

Moja djeca misle da sam knjižničar, rekao je. Oni ni ne znaju. Misle da sam negdje pomoćni knjižničar.

To bi moglo biti zato što je Galifianakis svoju djecu štitio od svoje slave još od malih nogu. U intervjuu s Conanom O’Brienom iz 2016.,Zach je objasnio da ga je njegov najstariji sin jednom prepoznao na velikoj slici na autobusu, ali mu je morao zanijekati da je to zapravo on.

Nisam znao što da kažem jer nisam baš razmišljao o tome, prisjetio se. On kaže“Tko je to?” i, ne znam zašto, ali ja sam rekao: “Neki idiot”. Trideset sekundi kasnije čujem ga kako mrmlja sebi u bradu: “Neki idiot”.

Budući da njegovi sinovi misle da je knjižničar ili “profesionalni idiot”, kako je rekao O’Brienu 2016., logično je da neće pogledati Galifianakisov smiješan, ali zreo film iz 2009., Mamurluk.

Oni to nikada neće saznati, rekao je za Entertainment Tonight, prenosi Index.

Samo ću to poreći. Reći ću: “Ne znam o čemu pričaš. Nisam imao nikakve veze s tim filmom”.

Želim zaštititi njihovu nevinost što je više moguće. Oni su samo djeca,dodao je, napominjući da moraju “malo sazrijeti” prije nego što pogledaju Mamurluk./HMS/

guest
0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare