Published On: Pet, srp 2nd, 2021

Poznata američka glumica iznenadila objavom na Instagramu: ‘Ovo je početak ostatka mog života‘

Uz fotografiju sa svojom kćeri Amber je objavila i poduži post.

– Iznimno sam uzbuđena što mogu podijeliti s vama ove vijesti. Prije četiri godine, odlučila sam da želim imati dijete. Željela sam ga pod svojim uvjetima. Sada cijenim to sam što kao žene o jednom o najvažnijih dijelova naših sudbina možemo razmišljati na ovako radikalan način. Nadam se da smo došli do točke u kojoj je normalno da ne želim prsten kako bih imala kolijevku – napisala je zvijezda Aquamana te objasnila razloge za objavu.

– Dio mene želi podržati činjenicu da se moj privatni život nikoga ne tiče, ali shvaćam i da me priroda mog posla prisiljava da preuzmem kontrolu nad ovim.

Naglasila je kako je njezina kći ‘početak ostatka njezina života’.

Page Six prenio je riječi neimenovanog izvora koji je novinarima rekao da je Oonagh ‘apsolutno božanstvena’, a majka ‘potpuno očarana malenom’.

– Uvijek je znala da želi biti majka, a sada joj se ta želja ostvarila. Iznimno je zahvalna prekrasnoj ženi koja je omogućila da Oonagh uđe u njezin život – kazao je insajder i dodao da je Amber izuzetno važno biti otvorena oko rođenja kćeri.

– Toliko je žena koje misle da ne mogu govoriti o svojoj plodnosti, koje su zabrinute i neugodno im je pričati o tome. Aber želi da osjećaju podršku, da shvate kako postoje mnogi načini da postanu majke, čak i uz problem s plodnošću.

Za glumicu, čini se, dolaze ljepša vremena nakon nekoliko vrlo teških godina, turbulentnog braka i još turbulentnijeg razvoda od Johnnyja Deppa, međusobnih optužbi za nasilje i sudskih procesa teških desetke milijuna dolara, koji su joj zamalo uništili karijeru.

Doduše, čeka je još susreta s bivšim suprugom na sudu u Virginiji, gdje je Depp tuži za klevetu. To je suđenje već više puta odgađano zbog pandemije, a trenutni termin je u travnju 2022. godine. Naravno, postoji mogućnost da će Johnny Depp, nakon neuspjeha na suđenju za klevetu protiv novina The Sun (na kojem je Amber bila svjedokinja u korist The Suna) odustane od tužbe.

Heard je proživjela ii još jednu veliku privatnu tragediju. Njezina majka Paige Parsons, po kojoj je beba Heard dobila srednje ime, prošle je godine u svibnju preminula je nakon duge borbe s rakom dojke.

– Nakon što joj je majka umrla bila je iznimno tužna, a njezina želja da sama postane majka bila je još jača. Željela je veliku životnu promjenu. K tome je i njezina sestra dobila dijete i sve je to učvrstilo njezinu odluku o majčinstvu – rekao je drugi ‘povjerljivi izvor’ za ET portal.

– Odlučila se za surogatstvo jer se strašno bojala zdravstvenih komplikacija, bila je strašno tjeskobna. Zato je beskrajno sretna što je imala mogućnost postati majka na ovaj način.

guest
nije obvezno
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x