Published On: Sri, tra 28th, 2021
#3rd | By Desk

Poznat identitet oca (32) i sina (4) stradalih u Rodoču

Šokantna informacija o tome da su se u Neretvi, u mostarskom prigradskom naselju Rodoč, na lokalitetu Čekrk, utopili otac i četverogodišnje dijete, nažalost, pokazala se točnom nakon identifikacije tijela muškarca koje su ronioci Interventne spasilačke službe (ISS) Mostar izvukli iz automobila koji je ostao u rijeci.

Kako je za Avaz potvrđeno iz MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije, utvrđeno je da se radi o A.K. (32) iz Mostara, čiji je nestanak, zajedno s njihovim četverogodišnjim sinom E.K., prijavila supruga D.K. u proteklu subotu.

Upravo je nesretna žena u mrtvačnici Bijeli Brijeg prepoznala tijelo svog supruga.

Kako je potvrđeno, radi se o Agronu Kerelaju, koji se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz ugostiteljskog objekta Roki iz naselja Kolonija-Rodoč.

Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo tijelo nedaleko od mjesta gdje je živio i gdje je posljednji put viđen.

Mjesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavne ceste na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesretni čovjek, po svemu sudeći, dovezao automobilom.

Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi bit će jasno nakon svih istražnih radnji.

Ronioci su njegovo tijelo pronašli u automobilu, dok će potraga za tijelom djeteta biti nastavljena sutra./HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>