Published On: Čet, sij. 18th, 2018

POZIVI U RAT I KORUPCIJA OHR MINISTARA POSTAJU NORMALNI U BIH? Peti dan šutnje

Peti dan od kada je bošnjački Yobbik pozvao SDA da pripremi Bošnjake u rat Valentin Inzko  šuti. Nema apsolutno nikakve reakcije. OHR je tu inače da čuva mir.

Usporedimo tu šutnju s reakcijama OHR-a  na gotovo svaku Dodikovu i Čovićevu izjavu. Koliko puta je Dodik pozvao Srbe na rat?

Koliko puta je Čović pozvao Hrvate na rat?

Drugi dan od presude Lijanoviću, onaj koji nam ga je postavio za ministra  Valentin Inzko šuti. Iako je suodgovoran za njegovo postavljanje na mjesto ministra. Nije se niti ispričao građanima BIH. Kao da je osuđen slučajni prolaznik a ne ministar postavljen odlukom upravo Valentina Inzka: Da je 5 poticaja trećina od 17 teladi.

Pošto je , otkad je Inzko ubio demokraciju u BIH, pet trećina od 17, provjerit ćemo za 17 dana hoće li se Inzko oglasiti.

 

Možda da pokrenemo peticiju, da osokolimo Valentina?

Il da pozovemo Dodika i Čovića da naprave performans i ko fol pozovu Hrvate i Srbe na rat, čisto da se plastično primjeti probošnjačka, nacionalistička  dimenzija OHR-a u BIH?

Podsjećamo – Hrvatski i srpski političari ostajali su bez građanski prava, i zabranjivan im je politički rad, za daleko blaže izjave. Ne postoji logika, prema kojoj bi hrvatskom ili srpskom političaru bilo dozvoljeno daljnje bavljenje politikom da bilo tko od njih pozove u rat.

Šutnja hrvatskih i srpskih političara na Inzkovu šutnju po ovom pitanju također je jasan znak da se više nitko kod Inzka ne nada objektivnosti. Doduše, da se ne lažemo, većina naših političara, nije ni primjetila ovu nekonzistentnost. Krediti, auti, ljubavnice itd.

 

Pošalji ovaj članak prijateljima:

Pravila ponašanja na Poskok.info ilitiga po stranjski Disclaimer