Published On: Sri, velj 12th, 2020
#3rd | By Desk

Poziv na treninzi samoobrane za djecu kroz Krav Maga sustav u Ljubuškom

Zašto bi djeca trebala trenirati Krav Magu? Djeca svih dobnih skupina se mogu naći u stresnim i opasnim situacijama te mogu biti izloženi različitim prijetnjama i rizicima u svakodnevnom životu.

Prijetnje se mogu dogoditi na putu do škole ili u povratku, u školi, ili bilo gdje drugdje gdje se odvija interakcija između djece i drugih ljudi.

Nasilje ne mora nužno biti tjelesno, jer psihičko maltretiranje može poprilično utjecati na djetetov zdravi razvoj i samopouzdanje ako se ne zna obraniti od istih.

 

Krav Maga Kids/Teens programi (za uzrast od 5 do 15 godina) usmjereni su na to da Vaše dijete bude sposobno i usmjereno: mentalno, društveno i fizički.

Djeca, ne samo da podučavaju jednostavnu i učinkovitu samoobranu, već i vaše dijete opremaju bitnim životnim vještinama. Krav Maga trening će poboljšati samopouzdanje Vašeg djeteta i dati mu pozitivan stav prema životu. Uključujući mnoge elemente suzbijanja nasilja, dijete će naučiti kako izbjeći, raspršiti i nositi se s agresivnim,  emocionalnim i teškim situacijama koje uključuju drugu djecu/mlade.

 

Samo učenje se odvija na topao, prijateljski i inkluzivan način, gdje se, uz održavanje discipline, osigurava da je svaki trening zabavan i ugodan za Vaše dijete i da djeca odlaze s osjećajem postignuća i uspjeha. Dijete će biti podučavano stvarnim vještinama samoobrane pomoću igara i vježbi koje pomažu djetetu da poboljša svoje opće i svakodnevne fizičke vještine, npr. ravnoteža, kretanje, koordinacija, refleksi, itd…