Published On: Sri, stu 24th, 2021

Povjerenika EU za proširenje Olivera Várhelya nema tko upoznati s hrvatskim stavovima. U Predsjedništvu nemaju predstavnika…

Povjerenik EU za politiku susjedstva i proširenje Oliver Várhely, susreo se s bošnjačkim članom Komšić-Džaferovićem, te sa srpskim Miloradom Dodikom. Ni ovaj političar nije se susreo s hrvatskim članom predsjedništva BIH zbog neustavnog Izbornog zakona koji Hrvatima onemogućuje njegov izbor. 

Predviđeno je i da se Várhelyi danas sastane i s predsjedavajućim Vijeća ministara BiH Zoran Tegeltija, a tom susretu trebali bi nazočiti i ministar financija i riznice BiH Vjekoslav Bevanda i ministar sigurnosti Selmo Cikotić.

Predviđeno je da Várhelyi posjeti Banju Luku gdje bi se trebao sastati s predsjednicom Republike Srpske Željkom Cvijanović, a tom susretu bi trebao nazočiti i član Predsjedništva BiH Milorad Dodik./HMS/

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
dr Haso, buregdžija
dr Haso, buregdžija
1 godina prije

A da damo legendi Dodiku bjanko punomoć da nas On zastupa 🙂 ? I, ako čemo pošteno – bolje nas zastupa Dodik nego onaj naš indolentni Draganče i politički graciozna Borjana 🙁 – ja još uvijek nisam shvatio u čemu se satoji taj naš čuveni “Plan B” 🙁 ?!

Brcak 215
Brcak 215
Šta ti kažeš na ovo?  dr Haso, buregdžija
1 godina prije

Isilovci nas majoriziraju moj Haso….

Chara
Chara
Šta ti kažeš na ovo?  Brcak 215
1 godina prije

Brchkooo neko ti ga sprchzkooo…

Chara
Chara
Šta ti kažeš na ovo?  Chara
1 godina prije

Ha admin, izradio sam te.

Chara
Chara
1 godina prije

Pa im onaj Piculla. On ga je upoznao, valjda?