Published On: Pon, sij 3rd, 2022

POTVRĐENO: Facebook istražuje je li istina da je Darko Brkan sudjelovao u prikrivanju Reufljagićeve afere “Metak”

Sjećate se afere metak iz 2012? Bilo je to onomad je dvojac Reufljagić u namjeri da Islamsku zajednicu prikaže kao islamofobnu sam sebi poslao metak i prijavio slučaj policiji, te se tako drug Emir predstavio još jednom kao preživjela žrtva nečega.

Pozadina događaja je formalno njegova namjera ukidanja vjeronauka u školama  no stvarna pozadina je sukob s Lagumdžijom. Kritike Islamske zajednice iskoristio je za teatralan odlazak poslavši sam sebi u koverti dva metka. Jedan je stigao. Drugi nikada nije. A formalni svjedok otvaranja kovete bio je “tragač za fake događajima” stanoviti hercegbosanski gimnazijalac iz Kiseljaka g. Darko Trostan Brkan.

Nakon tog kaznenog djela lažne prijave za koje nisu još uvijek odgovarali niti Reuf niti Emir, jer “Tužiteljstvo zna raditi svoj posao”, Darko Brkan, prvi čovjek “Raskrinkavanja” koji u BIH istražuje “lažne vijesti” organizirao je u Sarajevu nit manje nit više nego građanski prosvjed potpore “Žrtvama prijetnji ” koje im eto šalju Islamski radikali, iako je znao  da je cijeli slučaj izmišljen.

Dakle Zuckerbergov povjerenik u Bosni kojem je Facebook dao ovlasti cenzure prevarant je i sukreator lažnih prosvjeda kao medijske popune za potpuno izmišljen događaj.

Kako smo prije par mjeseci o tome informirali Facebook nismo se nadali da će itko u toj ogromnoj kompaniji uopće pročitati mail.

No danas smo dobili povratnu informaciju da su zaprimili mail i da će provjeriti navode iz njega.

Eto g. Brkane, izvoli pojasni gazdama, da nisi znao da prosvjed koji organiziraš jeste prosvjed oko događaja koji se nije dogodio. Budući da ti je već tada bilo jasno da su metak poslali sami sebi.

Ironija je u svemu ovome da bi Facebook mogao razriješiti aferu Metak . Istu onu koju je Tužiteljstvo BIH prešutjetlo.

Inače lažna prijava kaznenog djela i obmana policije oko lažne prijetnje ubojstvom je ozbiljno kazneno djelo za koje su propisane minimalno 2 godine zatvora.

Jedna godinica za Reufa jedna za Emira u Bosni?

Teško.

Građanska BIH ne kažnjava muslimane zatvorom. To je namijenjeno za nacionaliste i neprijatelje Bosne.

Eto  Brkane, demantiraj ovo kao lažnu vijest. I sretna ti Nova godina 2022. Tako ogromna za nove obmane.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Izmetbegović
Izmetbegović
1 godina prije

Bliži se pojas Gaze, a u Gazi mošnje nek si trpaju jedan drugom kolko god.. Neće biti nekog izbora jer većina će otići čim prije.. Pogledajte redove ispred neprijateljskih zapadnih ambasada.. Niko neće u kuma erdogana.. 😁

Ganga🐉
Ganga🐉
Šta ti kažeš na ovo?  Izmetbegović
1 godina prije

Svako ne-djelo izlazi na vidjelo 😉