Published On: Sri, ruj 22nd, 2021

POTVRDA IZ PREDSJEDNIŠTVA BiH: Željko Komšić obmanuo javnost, telefonska sjednica nije održana!

Riječ je o kontroverznoj telefonskoj sjednici koju je sazvao predsjedatelj Predsjedništva BiH i drugi bošnjački član Željko Komšić o temi imenovanja Upravnog vijeća Središnje banke BiH, a na ovaj službeni odgovor se čekalo skoro mjesec.

Tada je iz ureda Željka Komšića priopćio da je sjednica u tijeku te da su on i član Predsjedništva BiH Šefik Džaferović glasovali za imenovanje novog-starog sastava Upravnog vijeća, ali da se satima čeka odluka trećeg člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

“Sjednica je u tijeku. Gospodin Dodik odugovlači s izjašnjavanjem, vjerojatno zato što se nekome obvezao da neće sudjelovati u radu Predsjedništva BiH”, rečeno je tada iz ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH.

Sutradan, 10. kolovoza, iz ureda Milorada Dodika je priopćeno da ni on ni njegovi suradnici nisu sudjelovali na telefonskoj sjednici. U demantiju je navedeno da telefonska sjednica uopće nije održana.

Šef njegovog ureda je kazao da je samo poslan email s porukom “Nismo suglasni”, što se odnosilo na stav ureda o održavanju sjednice, a ne na glasovanje o imenovanju novog Upravnog vijeća Središnje banke BiH.

guest
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Anonimac
Anonimac
1 godina prije

Definitivno je sazrelo vrijeme da se protiv gospodina Komšića povede kazneni postupak ne samo radi lažnih informacija o sjednici Predsjedništva, nego i zbog antiustavnog djelovanja u BiH i vani.
Čeka se (Izgleda uzaludno)na potez Slavena Raguža i HRS-a u svezi sa tužbom.

Zoki
Zoki
1 godina prije

Blokada vam je ISILovci dok vas ne izmorimo onda slijedi miran razlaz ak ne miran može onda i frka pa ko izvuče deblji kraj i da usput pozdravim našeg predsjednika g.Milanovića!

Zoki
Zoki
Šta ti kažeš na ovo?  Zoki
1 godina prije

Iako se načelno slažem s tvojim komentarom, zamolio bi te da mi ne kradeš ime po kojem me odavno poznaju na Poskoku. Možeš li Poskoče što učiniti da spriječiš krađu identiteta i lažno predstavljanje?

HBLI
HBLI
Šta ti kažeš na ovo?  Zoki
1 godina prije

Nema frke,nije mi bilo na pameti,inspiriran našim predsjednikom!

Zoki
Zoki
Šta ti kažeš na ovo?  HBLI
1 godina prije

Hvala na razumijevanju!

EDO
EDO
Šta ti kažeš na ovo?  HBLI
1 godina prije

Trzavice ko na zadnjoj sjednici SKJ u sava centru u Beogradu, sve vec videno.

Himzo
Himzo
1 godina prije

Eno ga sada laže u UN.