Kristine i Michael Barnett optuženi su da su napustili devetogodišnju posvojenu kćer u Lafayetteu u Indiani i pobjegli u Kanadu. Međutim, Kristine za Daily Mail tvrdi da su zapravo oni žrtve te da je djevojčica koju su posvojili zapravo bila 22-godišnja odrasla žena koja ih pokušava ubiti. Oni su 2010. godine posvojili djevojčicu rođenu u […]

" />
Published On: Čet, ruj 26th, 2019

“Posvojili smo djevojčicu od 6 godina pa se pokazalo da ima 22 i želi nas ubiti”

Kristine i Michael Barnett optuženi su da su napustili devetogodišnju posvojenu kćer u Lafayetteu u Indiani i pobjegli u Kanadu.

Međutim, Kristine za Daily Mail tvrdi da su zapravo oni žrtve te da je djevojčica koju su posvojili zapravo bila 22-godišnja odrasla žena koja ih pokušava ubiti. Oni su 2010. godine posvojili djevojčicu rođenu u Ukrajini imena Natalia Grace. Tada im je rečeno da djevojčica ima šest godina.

No, u sljedećih godinu dana, tvrdi Kristine, Natalia ju je pokušala gurnuti na električnu ogradu, ulila joj izbjeljivač u kavu te ih pokušala izbosti u snu. Kristine tvrdi da je Natalia imala rječnik odrasle osobe te da je imala i mjesečnicu.

“Crtala je crteže u kojima je prikazivala kako želi ubiti obitelj i zakopati nas u dvorištu”, tvrdi Kristine. “Stajala bi noću iznad nas, nismo mogli spavati, morali smo sakriti sve oštre predmete. Kad sam je uhvatila da stavlja izbjeljivač u moju kavu rekla mi je da me pokušava otrovati”, ispričala je Kristine. “Mediji me žele prikazati kao zlostavljačicu djeteta, ali to nije dijete”, tvrdi ona.

Odveli su je na pregled gdje je psihijatar navodno utvrdio da je riječ o osobi starijoj od 14 godina i od suda zatražio rodni list. Navodno je djevojčica i doktoru rekla da je starija. “Doktori su kod nje dijagnosticirali psihički poremećaj koji imaju samo odrasli ljudi, nikad nije narasla ni centimetra, iskakala je iz automobila u pokretu, razmazivala krv po ogledalima. Nije imala mliječne zube. Radila je sve što ne možete zamisliti da radi dijete”, tvrdi.

2012. godine je, tvrdi Kristine, sud u Indiani, na temelju liječničkih nalaza, zaključio da je Natalia zapravo rođena 1989. godine. Ona i suprug su se tad odselili u Kanadu i ostavili Nataliju u stanu u Lafayetteu.

No, dokumenti do kojih je došao Daily Mail pokazuju da je Natalia zapravo djevojčica. Testiranje koje je na njoj provedeno 2010. godine pokazalo je da je ona tad imala osam godina, a policija je zaključila da je riječ bila o djetetu kad su je napustili. Također, djevojčica ima dvarfizam zbog čega se teže i kreće.

“Michael Barnett je priznao da je Kristine nagovarala djevojčicu da govori da je starija nego što jest”, stoji u policijskom izvješću.

Michael i Kristine su uhićeni, no pušteni su uz jamčevinu.

Prije ovog događaja, Kristine i Michael bili su “roditelji za primjer”, piše Daily Mail. Odgojili su dvojicu dječaka od kojih je jednom s dvije godine dijagosticiran autizam. On je već s 15 godina studirao fiziku na prestižnom sveučilištu, a s 12 je objavio prvi znanstveni rad.