Published On: Tue, Oct 20th, 2015

POSUŠJE Humanitarno druženje “Pomozimo zajedno”

Vedra, simpatična, svestrana Anka Galić je svojim Facebook statusom pozvala sve ljude dobre volje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji za pomoć u liječenju djeteta iz našeg mjesta. Radi se o djetetu koje treba liječenje u inozemstvu.
Karte i prijevoz su osigurani. Troškovi liječenja i boravka – ne!

Obavještavamo vas,

kako u petak 23. listopada  se organizira projekciju filma u kinodvorani u 18:00 h, nakon čega u 19:00 h krećemo s garažnom prodajom, u suradnji s posuškom Gimnazijom, a u svrhu humanitarne akcije.

Isto tako sudjelujete u ovoj akciji ukoliko se u srijedu 21. listopada ispred srednje škole priključite akciji “Dani kruha” u organizaciji Srednje strukovne škole, od 12:00 do 15:00 h.

Nadalje – najviše pitate kako pomoći. Jednostavno! – DOĐITE!

U petak u 19:00 h vas na Trgu hrvatskih branitelja uz garažnu prodaju očekuju i kolači, palačinke, usluge šminkanja i zdravica.

Što se tiče ulaznica za film, nema fiksne cijene – znači, sudjelujete onoliko koliko ste u mogućnosti. Prilozi će biti skupljani na ulazu u dvoranu. Što se tiče ponude sa štandova koji vas kasnije očekuju – bit će određene simbolične cijene.

Hvala još jednom svima koji su se javili, podržali i pogurali ovu akciju, pa smo od jednog jednostavnog facebook statusa došli do hvalevrijednog projekta.

Hvala. hvala, hvala.

Eto, takav smo narod, kad treba pomoći – ZAJEDNO SMO!

MOLIM VAS, dođite, podržite, pokažite da možemo i želimo.
Na vama je samo doći, to je najmanje što možete.

Ukoliko želite ponuditi neke stvari na prodaju, javite mi se u inbox.

POMOZIMO ZAJEDNO!!!!