Published On: Ned, ruj 23rd, 2018

Posušani zlatni u Hadžićima

U subotu 22.09.2018 u Hadžićima se održao međunarodni taekwondo turnir na kojem su 4 člana taekwondo kluba POSKOK iz Posušja nastupili u disciplini POOMSE gdje su se izborili za 4 medalje, i to 3 zlatne i 1 srebrnu, te sa okupno osvojena 24 boda u ekipnom poretku zauzeo 1 mjesto ekipno u disciplini Poomse.
Zlatne medalje su osvojili Sara Grubišić, Matej Bešlić i David Dumančić a srebrnu Mate Dragoja. David Dumančić je proglašen najboljim formašem na natjecanju.

Na ovom natjecanju je nastupila i posušanka Lucija Bašić koja je za TKD STUDENT, za koji nastupa, osvojila zlatnu medalju.

Petar Boban, trener: “Ovo je jedan prijateljski turnir na kojem smo nastupili sa našim formašima koji se pripremaju za Croatia poomse open 2018, koji će se održati 20.10.2018. u Zagrebu. Oni su potvrdili svoje rezultate u BiH osvojivši u Hadžićima sve što se moglo osvojiti.
U nedjelju naši seniori Mihaela Senjak i Karlo Galić u sklopu priprema za Europsko prvenstvo do 21 godine nastupaju na Otvorenom Kupu Srbije za reprezentaciju federalnog Saveza.
Zahvaljujemo se našim sponzorima BGL COMMERCE i Agro Centar Mukinje na pomoći u odlasku na ova natjecanja.”

TK Poskok

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare