Published On: Pon, pro 2nd, 2019

POSLOVNI DOMJENAK HT ERONET-a Danijela zabavljala goste, najavljena nova imidž kampanja

„Želim vam dobrodošlicu na naše tradicionalno druženje, na kraju još jedne poslovne godine koja je za nas, kao kompaniju, bila puna izazova. Kao poseban i najvažniji trenutak u 2019. istaknuo bih početak rada 4G mreže koju smo svečano promovirali na mostarskom Sajmu gospodarstva. Našim smo korisnicima ponudili nove usluge temeljene na novoj tehnologiji, a u razdoblju koje slijedi čeka nas još mnogo projekata te izazova na koje ćemo, nadam se, uspješno odgovoriti“, kazao je to na tradicionalnom godišnjem poslovnom domjenku HT ERONET-a predsjednik Uprave Vilim Primorac, pozdravljajući mnogobrojne goste u Ljetnikovcu Radobolja, među kojima su bili i predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH dr. Dragan Čović, mnogobrojni predstavnici političkog i javnog života na svim razinama, predstavnici kulturnih i obrazovnih institucija, medija, kao i velik broj gostiju iz poslovnog segmenta te vodstvo i uzvanici Mostar film festivala.

Primorac je naglasio kako je cilj ove kompanije – i dalje biti jedan od glavnih aktera i pokretača digitalnih promjena i ubrzanog razvoja cijele regije te najavio novi vizualni identitet.

„Ovih dana kreće naša nova imidž kampanja kojom predstavljamo redizajnirani vizualni identitet HT ERONET-a, ali i najavljujemo novi smjer komunikacije prema zahtjevima modernog korisnika i digitalnog tržišta koje se neprestano razvija. Pod sloganom Veza koja traje, u fokus stavljamo našu vezu prema korisniku i njegove veze prema svojoj obitelji, prijateljima, kolegama i životu općenito. Hvala vam što nas pratite na našem poslovnom putu, što ste nas prepoznali i poklonili svoje povjerenje.“
Goste su zabavljali Danijela Martinović i mladi trio Ivana Bogdana iz Čapljine, a obol večeri i ove su godine dale Mostarske mažoretkinje.

Tradicionalni domjenak bio je i prigoda podsjetiti na ponude i usluge HT ERONET-a za poslovne korisnike, kao i novu imidž kampanju koja je krenula pod sloganom „Veza koja traje“.

 

 

 

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare