Portali Hum i Cropedia od danas službeno online

Službenom press konferencijom za medije, danas je predstavljen novi multimedijalni centar Mi Media. Ovaj centar u vlasništvu ima dva portala, Hum i Cropediu. Portal Hum obrađivati će kapacitete i potencijale regije Hercegovina  i šire te svakodnevno donositi poslovne, informativne i edukativne sadržaje. Drugi portal koji nosi naziv Cropedia, može se nazvati i svojevrsnom enciklopedijom regije Hercegovina gdje će biti predstavljeno bogato kulturološko i prirodno nasljeđe.
Direktorica centra, Marija Primorac svim nazočnim medijima i prisutnim gostima predstavila je vizualno obadva portala i naglasila da će se razlikovati od ostalih po tome što u svojim sadržajima neće imati uobičajene rubrike koje se mogu pronaći na portalima a veliki dio tema biti će samostalno obrađen.

” U našem timu trenutačno rade visokoobrazovani politolozi, novinari i grafički dizajneri na što sam posebno ponosna. Pored njih, razvili smo i razvijamo svakodnevno suradnju s vanjskim suradnicima koji su prepoznali ovaj projekt i kojih je iz dana u dan sve više. Težit ćemo ka razvoju odgovornog novinarstva prilikom izrade bilo koje vrste teksta. Želimo predstaviti sve raspoložive kapacitete i potencijale regije, umrežavati, donositi pozitivne i motivirajuće sadržaje i na taj način pokazati okruženju a i cijelom svijetu da ova regija ima pregršt raspoloživih resursa”, istaknula je Marija Primorac.

Od ostalih sugovornika, nazočnima se obratio i gospodin Radoslav Dodig kao jedan od vanjskih suradnika. Pohvalio je  inicijativu i izrazio nadu da će projekt u očima drugih ljudi biti prepoznat i prihvaćen.