Published On: Sub, stu 18th, 2017

POLITIČAR PODNIO OSTAVKU Karijeru posvetio blaćenju homoseksualne zajednice pa ga ulovili kako se seksa s muškarcem

Konzervativni zastupnik republikanaca u Ohaju koji je često isticao svoje protivljenje homoseksualnoj zajednici dao je ostavku nakon što je ulovljen u spolnom odnosu s muškarcem u svom uredu, piše u subotu britanski Independent.

Wes Goodman, 33-godišnji zastupnik republikanaca u parlamentu Ohaja, tijekom svoje karijere promovirao je “obiteljske vrijednosti” i govorio protiv LGBT zajednice, te je suprug je zamjenice direktorice godišnjeg skupa protiv abortusa poznatog kao “Hod za život”.

Taj je konzervativac kojeg se smatralo “savjesti konzervativnog pokreta” ulovljen u uredu u spolnom odnosu s muškarcem koji nije njegov zaposlenik, prenosi britanski list.

Ostavku je podnio nedugo nakon susreta s republikanskim čelnicima, a kao razlog za to naveo je “neprikladno ponašanje”.

Goodman se na Twitteru predstavlja kao “krščanin, Amerikanac, konzervativac, republikanac i suprug”, te je često tvrdio kako se “prirodni brak” događa između muškarca i žene.

“Zdrave, živahne, uspješne obitelji koje poštuju vrijednosti su izvor ponosne povijesti Ohaja i ključ za njegovu buduću veličinu”, bio je njegov slogan tijekom političke kampanje.

Goodman je nakon skandala priopćio kako se povlači iz političkog života, istaknuvši kako “svi unose svoje osobne borbe i iskušenja u javni život”, te da se “kaje zbog svojih postupaka”, piše Independent.

100posto.hr

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x