Published On: Pon, pro 28th, 2020

Policijska akcija zbog ilegalne zabave u Beču » Kroativ

Već prvog dana trećeg lockdowna u Austriji, policija u Beču je imala pune ruke posla. Policijskom akcijom zaustavljena je ilegalna zabava u kotaru Hietzing u Speisinger Straße.

Jedan gost nedozvoljene zabave u bečkom kotaru Hietzing je u noći Štefanja ozlijedio glavu u alkoholiziranom stanju. Njegovi prijatelji su ga iznijeli na otvoreno i nazvali hitnu pomoć, zbog čega je na mjesto došla i policija. Tijekom kontrole su mnogi gosti uspjeli pobjeći, no ne zadugo.

Sat i pol kasnije su policijski službenici pozvani do iste kuće, gdje su se susjedi žalili na preveliku buku. Prijavljeno je i korištenje vatrenog oružja, a policija je na mjesto događaja došla sa službenicima specijalne policije WEGA-e. Policija je pretpostavila kako je na zabavi bilo 40 do 50 osoba, a ‘uhvaćeno’ je njih 22. Svi su dobili prijave zbog kršenja trenutnih mjera, dok su jedan 18-godišnji Austrijanac i jedan 19-godišnji Nijemac dobili prijave zbog konzumiranja droge.

Prilikom pretrage kuće pronađeno je oružje, mačeta, nož i municija. U prva 24 sata lockdowna, bečka policija je izdala 50 prijava i 11 novčanih kazni zbog kršenja mjera suzbijanja širenja koronavirusa.

Kroativ

guest
nije obvezno
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
14.7K
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x