Published On: Pet, pro 18th, 2020

Policija traži muškarca koji se iživljavao nad ženom na Igmanu

Ghanomeh Gazvan koji je brutalno maltretirao bivšu partnericu iz ljubomore na Igmanu skinuvši je golu na cičoj zimi nalazi se u bjegu i za njim je raspisana operativna potraga, potvrdio je izvor blizak istrazi za Avaz.

Kako saznaju svim policijskim patrolama su dostavljeni njegovi podaci i opis te se intenzivno traga za njim, a on je odranije poznat policiji. Potraga je raspisana i za njegovim vozilom Opel Vectra koji je koristio prilikom otmice nesretne žene. Izvor blizak istrazi je otkrio da je priveden Gazvanov prijatelj u čijoj kući na području Ilidže je par bio neposredno prije otmice.

Podsjećamo da se brutalno iživljavanje nad ženom dogodilo 15. prosinca, a motiv za to je bio jer je Gazvan u mobitelu partnerice pronašao poziv od njene prijateljice s kojom joj je zabranio druženje.

Žena je na sarajevskoj planini doživjela neviđeno poniženje, jer ju je Gazvan nagu snimao mobitelom, brutalno je pretukao i tjerao ju je da šmrče speed.

Kada ju je oslobodio i dozvolio joj da se obuče Gazvan je žrtvi zaprijetio da će je ubiti ako slučaj prijavi policiji te da će joj usmrtiti majku ako mu ne donose 3.000 KM. /HMS/

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>