Published On: Ned, ruj 27th, 2015

POLICIJA PREKINULA TRODNEVNE ORGIJE MLADOG PRINCA Tri je dana na Beverly Hillsu silovao svoju služinčad, djevojka u krvi bježala iz vile

POLICIJA PREKINULA TRODNEVNE ORGIJE MLADOG PRINCA Tri je dana na Beverly Hillsu silovao svoju služinčad, djevojka u krvi bježala iz vile

Saudijski princ Majed Abdulaziz Al-Saud (28) našao se na udaru tužbe triju žena koje tvrde da ih je na trodnevnim orgijama u besramno luskuznom zdanju u Los Angelesu čitavo vrijeme brutalno zlostavljao.
Kako prenosi Sky News, policija na Beverly Hillsu pozvana je na intervenciju prošlu srijedu nešto prije 13 sati te je u 37 milijuna dolara vrijednoj vili zatekla krvavu ženu kako urliče od bolova i pokušava preskočiti visoku ogradu te se domoći ulice.
Upali su na imanje te su uhapsili princa al-Sauda pod optužbom da je jednu od svojih služavki tjerao na oralni seks. Prijavili su ga za seksualno napastovanje, protupravno lišavanje slobode i premlaćivanje.
Detektivi su u svojim izvješćima opisali razuzdanu atmosferu na koju su naišli, a ispričali su i da im se nekoliko drugih žena u vili, također zaposlenih kao služinčad, požalilo na loš tretman od strane pripadnika saudijske kraljevske kuće.
Te su žene, čiji identitet u sudskim spisima nije objavljen, pokrenule privatnu tužbu protiv princa, opisujući njegovo ponašanje kao esktremno, degutantno i potpuno neprimjereno.
Princa su u četvrtak, nakon što je uplatio 300.000 dolara jamčevine, pustili da se brani sa slobode. Los Angeles Times javlja da, prema dostupnim podacima, al-Saud nema diplomatski imunitet.
guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare