Published On: Ned, velj 16th, 2020

Policija je uspjela otkriti tko je mrtva djevojka pronađena jučer u Sopotu. Nažalost, radi se o maloljetnici

Policijska uprava zagrebačka je objavila da su, nakon obdukcije, identificirali žensko tijelo pronađeno jučer u Sopotu. Nažalost, radi se o maloljetnici. “Nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Zagrebu, no uzrok smrti još nije utvrđen. Utvrđen je identitet ženske osobe te je utvrđeno da se radi o maloljetnici”, napisali su.

U subotu rano ujutro u novozagrebačkom naselju Sopot tijelo je, prema izjavama susjeda, pronađeno zamotano u tepih na stepenicama u podrumskom prostoru zgrade u Zemljakovoj ulici. Kako su pisali mediji, djevojka je imala crnu kosu, a uz nju nisu pronađeni nikakvi dokumenti koji bi otkrili o kome se radi. Stoga je tijelo bilo prebačeno na Zavod za sudsku medicinu kako bi se utvrdio identitet.

BEZ VIDLJIVIH VANJSKIH OZLJEDA

Iako tijelo umotano u tepih upućuje na mogućnost da se radi o nasilnoj smrti, Jutarnji list piše kako iz izvora bliskih istrazi doznaje da “nije bilo vidljivih vanjskih ozljeda”.

Inače, jedna od stanarki za Večernji list je ispričala kako je čula svađu. “Dvojica muškaraca su se oko pet sati glasno prepirala, odjekivalo je cijelom zgradom. Nakon toga se čuo ženski vrisak i sljedeće što znam, ispred nekadašnjeg skloništa iz vremena Domovinskog rata pronađena je mrtva djevojka”, prepričala je gospođa.

NEKI NAGAĐAJU DA JE BILA PODSTANARKA

Njeni susjedi nagađaju da je moguće da je riječ o nekoj od podstanarki, dok su drugi uvjereni da mlada djevojka nije živjela u njihovoj zgradi. U svakom slučaju, tragedija ih je povukla u stanove.

“Povukli smo se u stanove i ne izlazimo. Inače je ovdje mnogo življe, pogotovo kada je sunčan dan”, kaže stanarka s prvog kata zgrade ispred koje je pronađeno tijelo.