Published On: Mon, Jan 15th, 2018

I LIJANOVIĆ NAS JE PRODAVAO SKUPLJE : Pola milijuna Hrvata za pola milijuna maraka, čiste, lukrativne, majoziracije

504.000 maraka zaradio je Željko Komšić do sada 8godišnjom majorizacijom naroda svog oca. Naroda kojeg je ABIH poubijala i protjerala iz FBIH.170.000 njih.

Da Armija BIH čiji je Željko Komšić nositlj ordena nije poubijala i protjerala tolike Hrvate, on danas ne bi bio deblji za preko pola milijuna maraka.
Da nije bilo zločina Armije BIH Komšić nikada ne bi postao hrvatski član predsjedništva.

Njegov politički uspon, direktno je proporcionalan zločinima Čuda Otpora. Sili Armije koja je protjerala njegov narod. I čiji su pripadnici sudjelovali u ubojstvu 3000 Amerikanaca. U NYC. Septembra. 2001-e.

Ukratko on je prvi predsjednik u povijesti, koji formalno predstavlja jedan narod, koji nikada ne bi mogao predstavljati da ga njegovi tirani, kojima je pripadao i Željko nisu uništavali.

U tom smislu Komšić nad Hrvatima simbolički predstavlja nastavak tiranije. Nastavak zločina.

Da je barem tijekom dvokratnog 4-godišnjeg mandata Komšić progovorio o jednom jedinom zločinu Armije BIH nad narodom kojeg formalno predstavlja tiranija bi se lakše trpila. Da je samo jednom prozvo džihadiste iz Tužiteljstva BIH zašto prikrivaju zločine nad narodom Komšićevog oca. Samo jednom.

No ovaj lukrativni gad, pazio je da se ne zamjeri nalogodavcima.

Inače jedan notorni Lijanović je Hrvate cijenio 50-100KM po glavi. A prodavao ih je za preko 1500KM po glavi. Što je 1500 puta više od Komšića. Rasizam kod Lijanovića vidljiv je u činjenici da je Bošnjake cjenio 25KM po glavi u Cazinskoj krajini.

Što će reći da u povijesti Hrvata nikada prije Komšića nitko hrvatsku glavu nije prodao za tek jednu marku po građaninu.