Published On: Čet, ruj 21st, 2017

POGLEDAJTE ZAŠTO JE GOVOR SRBIJANSKOG ZASTUPNIKA O LGBT LOBIJIMA ZA DVA DANA POGLEDALO GOTOVO 2 MILIJUNA LJUDI

Boško Obradović, osnivač srbijanske stranke Dveri, tijekom rasprave o pravima LGBT zajednice u Srbiji održao je govor koji je na društvenim mrežama za dva dana brojem pogleda postavio rijetko dostižan rekord kad su političari u pitanju.

“Gay parada je nešto što ste vi odavno prevladali. Vas zanima puno više od toga”, istaknuo je i dodao: “Poanta je pozitivna diskriminacija homoseksualne populacije koja treba imati veća prava nego drugi građani Srbije u ovome društvu i državi. Gdje je većina ovoga naroda, društva i države? Prava manjina su maksimalna, a gdje je većina? Gdje su tradicionalne obiteljske vrijednosti?”, zapitao je.

“Nemojte nametnuti svoju ideologiju na homoseksualnost, kao nešto normalno, prirodno i moderno. Ne slažemo se s time, i nećemo dopustiti da nam se to dogodi, jednostavna stvar. Što prije to shvatite to bolje za tolerantan i civiliziran dijalog, mi ne ulazimo u vaša prava, nitko ne ulazi u vašu privatnost, nemojte vi ulaziti u naše škole i vrtiće, među našu djecu i nametati nešto što je suprotno našim tradicionalnim i obiteljskim vrijednostima”, rekao je između ostalog Obradović.

Cijeli govor pogledajte u nastavku: