Published On: Sub, pro 28th, 2019

POGLEDAJTE NATO-vu ČESTITKU S HRVATSKIM VOJNICIMA U GLAVNOJ ULOZI ‘Oni slave daleko od svojih obitelji, zahvaljujemo svima’

Pripadnici Hrvatske ratne mornarice dobili su glavnu ulogu u jednoj od službenih božićnih čestitki koje je NATO objavio na svojim stranicama.

Video naslova ‘Sretni blagdani od NATO-a gdje god bili’ objavili su na svim svojim službenim profilima na društvenim mrežama, kao i na YouTubeu, a snimljen je na hrvatskom ratnom brodu, raketnoj topovnjači RTOP-42 Dubrovnik.

– Kako se sezona blagdana bliži, zahvaljujemo vojnicima sa svih strana svijeta koji daleko od svojih obitelji sudjeluju u NATO-vim misijama i operacijama.

Na hrvatskom ratnom brodu članovi Hrvatske mornarice obavljaju svoje dnevne dužnosti, a za to vrijeme, što oni ne znaju, brodski kuhar priprema blagdansko iznenađenje – napisali su u opisu videa.

 

Spot koji traje manje od minutu prikazuje vojnike kako po jakom nevremenu brinu o palubi, provjeravaju je li sve na svom mjestu. Božić će dočekati daleko od svojih domova i obitelji.

Zato im je kuhar pripremio iznenađenje i dočekao ih s bogatim blagdanskim stolom. Blagdanski ugođaj mijenja raspoloženje. I na brodu Dubrovnik se slavi.

 

guest
14.7K Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare