Published On: Uto, kol 30th, 2016

Pogledajte kako je Severina oduševila 70 tisuća Makedonaca

Kaos u centru Berova, zakrčeni prilazi i sporedne ceste te pozornica na glavnoj cesti, prizor je kakav ovaj mali makedonski gradić ne pamti. Svega sedam tisuća mještana proteklog je vikenda, zahvaljujući najvećoj regionalnoj zvijezdi – Severini, primilo čak desetorostruko više posjetitelja.

Iako je prema prvim procjenama bilo 50 000 ljudi, službeno policijsko priopćenje navodi brojku od  njih čak 70 000. Rekordna je to posjećenost Etno Square festivala, koju je ikada jedan izvođač uspio privući, što ni ne čudi s obzirom da su posjetitelji došli iz svih krajeva Makedonije pa čak i okolnih zemalja – Bugarske, Albanije i Grčke. Piše Slobodna Dalmacija.

– Ovo je jedan od onih koncerata koji se ne zaboravljaju nikada… Neprocjenjiv je osjećaj pjevati pred ovoliko ljudi, iako, dok nisam vidjela snimku, nisam vjerovala u toliku brojku… Zahvaljujem firmi Zagin na pozivu, prekrasnom resort & spa Aurora, koji je božanstven, a najviše divnoj makedonskoj publici… Zauvijek u mom srcu, blagodaram, Makedonija – ističe  Severina, koja se već sutradan ujutro zaputila u Rovinj, gdje je sinoć održala koncert pred 30 000 ljudi, oborivši tako i rekord posjećenosti ovog istarskog grada.