POGLEDAJTE I VI Serija ‘Nestali’ zapalila društvene mreže: ‘Nešto najbolje što sam gledao godinama’

Lokas je napisao scenarij za seriju od četiri epizode u trajanju od 52 minute kroz koje nam donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

Prva epizoda HRT-ove emisije ‘Nestali’ Joška Lokasa oduševila je mnogobrojnu publiku, a pale su i usporedbe s nedavno prikazanom serijom General, piše Večernji list.

– Dosad bi Visnjić već tri uloge promijenio i zaprosio nekog, a ovi se još šuljaju – jedan je od komentara na Twitteru.

Drugi pak navodi: – U prvih 10min više rata nego kod Generala u 8.epizoda,a tamo je bila kao snimana Oluja

Oduševljenje serijom na društvenim mrežama je i više nego očito.

– Izgleda obećavajuće! Ovo se gleda sa guštom dok General bilo negledljivo i vrlo dosadnooooo

– U prvih 10 minuta, jedna rečenica, dvojica mrtvih i veoma napeta situacija. Djeluje veoma ozbiljno i obećavajuća serija.

Podsjećamo, Joško Lokas radio je na bilješkama za seriju od 1994. godine.

– Netko treba završiti fakultet, a netko treba završiti rat – tu je rečenicu izgovorio prijatelj Joška Lokasa s kojim je trebao ići na studij u Zagreb, ali tada počinje rat, prijatelj se prijavljuje u Hrvatsku vojsku i od tog trenutka sve se mijenja.

Lokas je napisao scenarij za seriju od četiri epizode u trajanju od 52 minute kroz koje nam donosi priču o šestorici hrvatskih vojnika koji su desetak dana uoči Oluje, nakon vojne operacije ograničenog zahvata, ostali iza neprijateljskih linija odsječeni od ostatka svoje jedinice.

Donosimo vam youtube link prve epizode pa presudite sami: