Published On: Ned, tra 18th, 2021

BHPORTAL PUSTIO JE LAŽNU VIJEST: Izvjesni Puljić koji je prešao na Islam nije kardinalu rod. (Nažalost)

Izvjesnog gospodina Danka Puljića, koji je predstavljen kao kardinalov bratić – sin kardinalova brata i koji je u Travniku promijenio vjeru, vrhbosanski nadbiskup osobno ne poznaje i zajedničko im je jedino prezime, priopćeno je jutros iz Vrhbosanske nadbiskupije

Vrhbosanska nadbiskupija demantirala je vijest koju je u javnost kategorički pustio bhportal.ba potkrepljujući ju fotografijama, da je bratić kardinala Vinka Puljića, izvjesni Danko Puljić koji je prešao na islam, kardinalov bratić.

Riječ je lažnoj vijesti, naveli su iz Vrhbosanske nadbiskupije, da su bratić i sestra kardinala Vinka Puljića prešli na islam.

“Izvjesnog gospodina Danka Puljića, koji je predstavljen kao kardinalov bratić – sin kardinalova brata i koji je u Travniku promijenio vjeru, vrhbosanski nadbiskup osobno ne poznaje i zajedničko im je jedino prezime”, naveli su.

U Bosni i Hercegovini postoji više loza Puljića, dodaju u priopćenju, te kardinalu Vinku nije poznato da su on i spomenuti gospodin u bilo kakvom srodstvu, a sigurno nisu bliži rod.

“Isto tako gnusna je laž da je sestra kardinala Puljića prije 20 godina prešla na islam”, priopćeno je.

Iz Vrhbosanske nadbiskupije mole sve novinare i medijske da poštuju načela novinarske te da u javnosti ne plasiraju lažne, senzacionalističke i neprovjerene informacije.

Ispričavamo se kardinalu Puljiću što smo i sami nasjeli na laž o islamizaciji njegove obitelji.

Naše kritike na

  • njegovo štetno političko djelovanje
  • i uopće političko djelovanje,
  • njegovo štetno statističko izvještavanje i širenje panike, poticanje iseljavanja,
  • kulturu domjenaka s majorizatorlukom  u uvjetima majorizacije,
  • ubijanje opravdanog gnjeva našeg hrvatskog naroda protiv Komšića slikanjem s njim dok nam on i ostali islamisti prijete,
  • šutnju na praksu njegovih odurnih fraturaka da pucaju u misleće BH Hrvate

i dalje stoje.

I stajat će dok se ne makne s političke pozornice.

Na koju ga, uostalom, nitko nije ni pozvao. Budući da je doba osmanske redodržave u BIH davno završilo.