Published On: Sri, lis 13th, 2021

Počela potraga za srebreničkim Gavrilom

“Mi radimo na tome, ja sam siguran da ćemo mi biti u stanju da podnesemo odgovarajuću optužnicu, da ćemo pronaći bar izvršioce, dok ne pronađemo nalogodavce i organizatore.”

Srbija radi na rasvjetljavanju pokušaja ubojstva predsjednika Srbije Aleksandra Vučića u Srebrenici 2015. godine u bošnjačkom Memorijalnom centru, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

“Mi radimo na tome, ja sam siguran da ćemo mi biti u stanju da podnesemo odgovarajuću optužnicu, da ćemo pronaći bar izvršioce, dok ne pronađemo nalogodavce i organizatore. To je nešto što je trebalo da uradi BiH, a ne mi. To se desilo na njihovoj teritoriji koju kontrolišu i pred kamerama čitavog sveta”, rekao je Vulin za TV “Pink”.

On je istaknuo da BiH šest godina baš ništa nije uradila da otkrije tko je pokušao da ubije Vučića u Potočarima.

Podsjetivši da su u trenutku napada na mjestu događaja bili bivši američki predsjednik Bil Clinton, nekoliko ministra vanjskih poslova, premijera, ministara, kao i Bakir Izetbegović, Vulin je naveo da su sve kamere ovog svijeta pratile svaki pokret, samo nikako ne mogu da identificiraju tko su oni koji su pokušali da ubiju Vučića.

On je rekao da je to isto kao sa zločinom nad Srbima u hrvatskoj oružanoj akciji “Oluja”, gdje se svi slažu, čak i Haag, da je to bio zločin i etničko čišćenje, ali zločin za koji nitko nije odgovoran.

Prema njegovim riječima, Vučića su pokušali da ubiju, ne u kavani, već tamo gdje je zastupao i branio interese Srbije i svaki njen građanin zaslužuje da dobije istinu, prenosi Srna.

0 0 glasovi
Article Rating
9 Comments
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Anonimac
Anonimac
14 dana prije

Dakle bio je pokušaj ubojstva Vučića u Srebrenici, tako da ne vidim apsolutno nikakvu poveznicu sa Olujom u Hrvatskoj sa ovim događajem.
Ovako koncipiran tekst gubi svaki logički smisao i slijed, jer neka mi netko objasni svezu između Oluje i pokušaja ubojstva Vučića u Srebrenici.
Ovo je dno dna novinarstva, koje nešto pokušava, ali mu očigledno ne ide od ruke, jer to je toliko degutantno da nema smisla to više niti komentirati.
Pitanje svih pitanja je što se događalo u Srebrenici sa Predsjednikom Vučićem i tko ga je pokušao ubiti i da li je to istraženo na način da se stvar raščisti i okonča.

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
14 dana prije
Odgovori   Anonimac

Ma to ona Soroševa hanuma “Desk” opet lovi u mutnom ali, nema veze, žensku se mora ponekad i kroz prste progledati 😉 …

byDESKbrabonjci
byDESKbrabonjci
14 dana prije
Odgovori   Anonimac

tipični ljigavci by upiškok DESK koji sve prenose i svaki drek turaju pod nos. smeće od rvatina. iskompleksirani zagađivači nacije koji glume intelektualce.

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
14 dana prije
Odgovori   byDESKbrabonjci

Nisu svi – ne griješi duše! Ima na Poskoku i vrlo kvalitetnih ljudi i Hrvata – ipak to moraš priznati!

Pocrtan
Pocrtan
14 dana prije
Odgovori   Anonimac

Što je tu dno novinarstva?Novinar člankom ukazuje na srpske spinove,a ti ih kačiš novinaru.Misli malo.

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
14 dana prije

Clinton je omiljeni Erdoganov plaćenik pa, iako je ćafir – njemu nikakva opasnost nije prijetila. Što se tiče “nekoliko ministra vanjskih poslova, premijera, ministara” to su zvaničnici Turske, Katara, Pakistana , Indonezije i Malezije pa ni njima nije prijetila nikakva opasnost. Što se Vučka tiče – odlično je odradio posao i dokazao da islamski terorizam postoji i u srce Europe – od tada svi Zapadni političari zaziru od Srebrenice i zaobilaze ju u širokom luku! 1:0 za Vučka, ako smijem da primjetim…

byDESKbrabonjci
byDESKbrabonjci
14 dana prije

srebrena je najveći centar DŽIHADA i islamističke zavjere.

Mene kliču Haso_2
Mene kliču Haso_2
14 dana prije
Odgovori   byDESKbrabonjci

Nije više, mirno spavaj…

Suljaga-Muljaga
Suljaga-Muljaga
14 dana prije

meni je njekako NAJSUMNJIVIJI onaj srebrenički gospon Rom_ LOLdoktor i LOLefendija emirizsvemir suljagić. biće da je iza scene viruckao i huškao mali glodavac reuf-UF,UF.