Published On: Sri, srp 6th, 2016

POBUNA POLITIČARA U FBIH I SRPSKOJ: Zašto Mirka Šarovića ugošćuju lijepe novinarke dok nas rešetaju namršteni voditelji muškog spola?

Nova Afera koja potresa BIH mogla bi ujediniti političare iz Srpske i Federacije BIH. Udruženje  BH političara “BH političari” koje okuplja političare u BIH, uputilo je prosvjedno pismo OHR-u u kojem od visokog predstavnika traže da smjeni urednika na privatnoj N1 kući zbog očite, seksističke i protekcionističke politike ove TV kuće. Naime u 17 gostovanja Mirka Šarovića na N1 TV u više od 2/3 slučajeva on je bio ugošćen pred zgodnom i lijepom novinarkom, te su mu postavljana ugodna pitanja, dok mi ostali moramo proći psihičke pripreme te se mjesecima oporavljati nakon gostovanja budući da nama serviraju namrštene voditelje koji nas pred publikom doslovce razapnu – stoji u priopštenju udruge BH političari.

Premda se razlog za ovaj skandal čini bizarnim, doista, ako se pogledaju emisije N1, više je nego očito da je udruga BH političari, koja okuplja političare u BIH, u pravu.

Na naš upit menagmentu N1 nismo mogli dobiti odgovor, no pitali smo neke ekspertice za muško ženske odnose.

G. Deen, BH glazbenik kazao nam je da je očito kako g. Šarović zrači jednom posebnom energijom te da dame vole njegovo društvo, ja tu ne bi pridavao nekakvu teoriju zavjere. Čovjek ima stila i plijeni i to je to.

Borka Rudić iz Udruge BH novinari, kazala nam je da on njoj uopšte nije nešto.

N1 televizija danas će odgovoriti na ove optužbe dok se ured OHR-a nije oglasio po pitanju trećina: “Ako je točno da je g. Šarović u 2/3 slučajeva bio protektiran” mi do daljnjega nećemo izlaziti s priopćenjima jer smo s trećinama već imali problema – kazao je glasnogovornik OHR ureda.

Glasnogovornica Mirka Šarovića, na naš poziv bila je nedostupna, no javila nam se tajnica glasnogovornice Mirka Šarovića koja nam je kazala da je glasnogovornica trenutno obuzeta i da će se javiti.

Poskok.info