Published On: Ned, sij 16th, 2022

POBOŽNOST SVETKOM JAKOVU: Dragica Brkić u 88. godini hodočasti iz Mostara u Međugorje

Međugorje i Crkvu Sv. Jakova svakodnevno posjećuju brojni hodočasnici iz cijeloga svijeta, a među njima je i jedna zanimljiva hodočasnica koja je pješice došla iz Mostara zahvaliti Kraljici Mira na svemu.

Iako ima 88 godina, Dragica Brkić punih 40 godina hodočasti u Međugorje.

”Milost, blagoslov i mir možete doživjeti jedino u našem Međugorju. Molim za sve ljude, posebno za moju djecu, osam unučadi i 16 praunučadi i hvala Međugorskoj Gospi na njihovom zdravlju i svemu što imaju u životu”, kazala je Dragica.

Prema svjedočanstvima navodnih vidioca u tom čitlučkom selu početkom 80-ih ukazala se Gospa i zaprijetila: “Biskupe bolan ne diraj mi fratre”. Nakon toga je odgovorila i na pitanja poput staviti klimu na crkvu bez dozvole ili čekati dozvolu, te gdje Vicka treba ići na liječenje, u Mostar ili u Zagreb. U međuvremenu je Mirjani dala komad papira , kako tvrdi ova neimarka s Hvara, a koji nije s ovog svijeta  i na kojem se slova pojave pa nestanu. Možda se radi i o tabletu. A kako doznajemo u pripremi je za tiskanje i ovjereni Gospin životopis. Ilustrirani? Pretpostavljamo da, da. Jer katolibanima Međugorja sve mora imati opipljiv oblik. Bilo bi super da Vicka objavi i Gospinu kuharicu, Posao je posao.

guest
5 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Vidder sve komentare
Bruce Lee 🐉🐲
Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

🙏

Anonimac
Anonimac
Šta ti kažeš na ovo?  Bruce Lee 🐉🐲
4 mjeseci prije

Tekbir za Dragicu!

ike
ike
4 mjeseci prije

Ja da sam Bog ,odma bi je pozva sebi!

cobra
cobra
4 mjeseci prije

A ŠTO IZBRISA MOJ KOMENTAR UREDNIČE

cobra
cobra
4 mjeseci prije

PREPO SI SE DA TE BOG NE POZOVE PRIJE VAKTA SEBI