Published On: Uto, sij 4th, 2022

Po Zaprešiću krao čokolade, alkohol, cigarete, križaljke… Šteta preko 200.000 kuna

ZAGREBAČKA policija osumnjičila je 28-godišnjaka da je od kraja 2020. nanizao šest krađa na području Zaprešića, u kojima je ukrao čokolade, alkoholna pića, cigarete, stripove i križaljke vrijedne preko 200 tisuća kuna.

Osumnjičenika terete za sedam teških krađa provaljivanjem, od kojih je jedno ostalo u pokušaju, pri čemu su mu na meti bile benzinske postaje, skladište, trgovine i tri puta isti kiosk.

Tri puta probao opljačkati isti kiosk

Krajem 2020. i lani u ožujku provalio je u kiosk u Ulici Ilije Gregorića, gdje je ukrao cigarete, čokolade, kekse, lizalice, gume za žvakanje, alkoholna pića, zdjelice i čaše, stripove i križaljke.

U isti kiosk pokušao je provaliti i u travnju, ali u tome nije uspio pa je odustao, utvrdila je zagrebačka policija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, u veljači i u rujnu 2021. uspio je provaliti u prostorije benzinske postaje i skladišta u Zagrebačkoj ulici, gdje je ukrao cigarete, duhanske proizvode, čokolade i ostale stvari.

Već izdržava kaznu u Splitu

Još jedna benzinska postaja, tog puta u Ulici kardinala Alojzija Stepinca, ali i trgovina u Zdencima Brdovečkim, našli su mu se na meti u drugoj polovici ožujka, kad je ukrao cigarete i novac.

Osumnjičeni već zbog drugih nedjela izdržava zatvorsku kaznu u Splitu, a policija je nakon kriminalističkog istraživanja protiv njega podnijela novu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

guest
2 Komentari
Najstariji
Najnoviji Most Voted
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Ćakija
Ćakija
19 dana prije

To je ekološka katastrofa.

Last edited 19 dana prije by Ćakija
Ganga🐉
Ganga🐉
Odgovori   Ćakija
19 dana prije

tup ko ćakoja